ויראלי

אוהבים אוכל וחלל? זו החוויה שצפויה להיות זמינה בקרוב

חברת סטארטאפ צרפתית הודיעה על אירוח ארוחות שף בחלל. בחברה ציינו כי חוויה זו תבוצע בעזרת חללית הנקראת "סלסט" שתחובר אל מבנה דמוי כדור פורח
קפסולת החלל של Space Perspective (צילום יח"צ)
חברת הסטארטאפ הצרפתית Zephalto, הודיעה כי בקרוב תארח ארוחות שף במיקום ייחודי. תמורת 132,000 דולר תוכלו לטוס לחלל ולאכול שם. החברה הודיעה כי חוויה זו תהיה זמינה החל משנת 2025 ושהיא מתכננת לקיים את החוויה הבלתי נשכחת הזו לא פחות מ-60 פעמים בשנה.
החברה הצרפתית תוציא את החוויה לפועל בעזרת חללית הנקראת "סלסט" שתחובר אל מבנה דמוי כדור פורח שיטיס את התיירים הרעבים גבוה גבוה הישר אל תוך הסטרטוספרה.
הארוחה עצמה צפויה להצדיק את המחיר הגבוה שלה כאשר שפים צרפתיים מתוכננים לשתף פעולה עם מיזם זה. החברה מסרה כי לצד ארוחת הגורמה יוגשו טעימות מיינות מובחרים, מאוד.
בכל טיסה כזו שתצא לפועל יוכלו לקחת חלק עד שישה משתתפים. הבלון מתוכנן להיות מונע מהליום או מימן והוא ימריא מצרפת על ידי שני טייסים שינווטו אותו לגובה מטורף של 25 ק"מ לגובה. כל הטיסה תערך כשעה וחצי וברגע שהבלון יגיע אל הגובה המקסימלי שלו הוא יחוג במקום במשך שלוש שעות על מנת לאפשר לנופשים לחוות את החוויה המלאה. לאחר מכן הבלון יחזור אל כדור הארץ בטיסה שתמשך שעה. כל המסע ייקח בסך הכול חמש וחצי שעות.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה