ויראלי

זוועה בביטוח לאומי: נחשפה העובדת קבלן שעודדה טרור ופוטרה מידית

אדם הפנה את תשומת לב הביטוח הלאומי כאשר כתב: "היי ביטוח לאומי, זאת אימאן אלדלו משעפאט שעובדת בסניף שלכם בירושלים כמנקה, מה דעתכם על התמונה החדשה שלה בוואטסאפ?", בתמונה נראית דמות אישה בכאפייה ומדינת ישראל מלא בכתובות בערבית. בביטוח הלאומי כתבו: "התקשרנו למעסיק שלה והודענו שהיא לא תיכנס יותר"
מענקים (צילום shutterstock, freepik)

עובדת קבלן בביטוח הלאומי הצליחה לעורר סערת ענק ביממה האחרונה, זאת לאחר שהעלתה פוסטים של תמיכה בחמאס שמעודדים את הרצח והטבח ביהודי עוטף עזה במלחמת 'חרבות ברזל', שגבתה את חייהם של 1,300 ישראלים חפים מפשע על ידי ארגון הטרור הרצחני.

אדם הפנה את תשומת לב הביטוח הלאומי כאשר כתב: "היי ביטוח לאומי, זאת אימאן אלדלו משעפאט שעובדת בסניף שלכם בירושלים כמנקה, מה דעתכם על התמונה החדשה שלה בוואטסאפ?", בתמונה נראית דמות אישה בכאפייה ומדינת ישראל מלא בכתובות בערבית. 
בביטוח הלאומי מיהרו להבהיר כי: "העובדת המדוברת אינה עובדת הביטוח הלאומי, אלא עובדת קבלן. יצרנו קשר עם המעסיק שלה והודענו שהיא לא תיכנס יותר למבנים של הביטוח הלאומי". 
 



עוד הוסיפו: "בימים אלו במיוחד - אנא הימנעו מהפצת פייק ניוז ומידע לא מדויק! זוהי אחריות של כולנו. אנו מדגישים כדי שיהיה ברור לכולם - בביטוח הלאומי לא יעבוד אף אדם שמעודד או תומך ברצח ובמעשי טרור".

תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    אבל את התשלומים
    מיקו 10/2023/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    את התשלומיםש של ביטוח לאומי היא תמשיך לקבל. להפסיק תשלומי ביטוח לאומי לתומכי טרור ובני משפחתם
    סגור