ויראלי
אלין כהן שוחררה מבית החולים: זה הצעד הראשון שעשתה
כהן קיבלה אישור לשוב לביתה מבית החולים ומתאוששת. בימים אלו במסגרת פרויקט "אות בתורה" שמטרתו כתיבת ספר תודה למען אחדות עם ישראל ,לשלום החיילים ולהחזרת החטופים, אלין כהן ובני משפחה הזמינו את יוזם הפרויקט הרב חיים הורוביץ להמשך כתיבת ספר התורה שאת האות הראשונה כתב נשיא המדינה מר הרצוג
אחרי שאשת העסקים וכוכבת הרשת בת ה-22 אלין כהן, הובהלה בשבוע שעבר לבית החולים, לאחר שחשה ברע, סבלה מהתעלפויות ומכאבי ראש חמורים ובהמשך אושפזה במחלקה הנוירולוגית בבית החולים הלל יפה, היום (רביעי) היא שוחררה.
כהן קיבלה אישור לשוב לביתה מבית החולים ומתאוששת. בימים אלו במסגרת פרויקט "אות בתורה" שמטרתו כתיבת ספר תודה למען אחדות עם ישראל ,לשלום החיילים ולהחזרת החטופים, אלין כהן ובני משפחה הזמינו את יוזם הפרויקט הרב חיים הורוביץ להמשך כתיבת ספר התורה שאת האות הראשונה כתב נשיא המדינה מר הרצוג.
הערב (חמישי) נחשף ב"מאקו" כי לאחר סדרת בדיקות מקיפות, נודע כי אלין כהן סובלת מדלקת קרום המוח. בעקבות כך, כהן תישאר בתקופה הקרובה בבית החולים צורך השגחה, טיפול ומעקב.
רק היום אמה של אלין, כוכבת "האח הגדול" לשעבר מירי כהן, העלתה סדרת סטורים מבית החולים, לצדה של בתה שמאושפזת, שם חשפה את מצבה הרפואי של בתה. בסטורי הראשון כתבה: "אלין מאושפזת מיום שני בבית החולים, אנחנו עוברים ימים לא פשוטים, ואני מבטיחה בהמשך היום לעדכן בהכל ולשתף".
עוד ב-
בהמשך, העלתה כהן סטורי נוסף, בו חשפה כי ישנה עם בתה במיטה בבית החולים: "אני ישנה (אתן יודעות מזה ישנה בלי להירדם?) איתה במיטה כבר שלושה ימים מתמרנת בין הבית לבית החולים, מאחלת בריאות לכולם אמן".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.אשת עסקים? (ל"ת)אבי 02/2024/01הגב לתגובה זו0 0סגור



