עסקי ספורט

כוכב ה-WWE שוב תוקף את ישראל: "מטורפים"

בפוסט שהעלה לרשת X, הקנדי- מוסלמי תקף את ישראל. מה הוא אמר והאם זו הפעם הראשונה שהוא מתבטא כך?
מערכת ice |  1
קרב WWE (צילום ויקיפדיה)
מתאבק ה-WWE רמי סביי בעל שם הבמה סמי זיין, ידוע בשל דעותיו הקיצוניות לגבי ישראל. זיין נוהג לסמן לייקים ולהשאיר תגובות לפרסומים, טורים וכתבות שמשוות את ישראל לנאצים ועם תמיכה בקמפיינים אנטישמים רבים.
 
הוריו של המתאבק הם מסוריה במקור, והוא נוהג לעיתים להופיע לאירועי ה-WWE לבוש בלבוש מוסלמי מסורתי. במהלך אירוע WWE ששודר ביום שלשום (שני) בלילה, זיין צולם מחייך וחוגג, כאשר ברקע הונף בקהל שלט עם ציור של דגל ישראל עליו. זיין העלה את התמונה הזאת לרשת החברתית "X" עם הכיתוב: "ה** ימשיכו להישאר מטורפים".
בזירה העולמית של ההיאבקות המקצועית, נושא העמדה הפוליטית של המתאבקים כלפי מדינת ישראל עלה לכותרות מספר פעמים בשנים האחרונות. פרט לזיין, בריאן קנדריק, מתאבק ב-WWE לשעבר, הוזמן להופיע ב-AEW, אך הופעתו בוטלה. הסיבה לכך היא סרטונים ישנים שלו בהם הוא מביע עמדות אנטישמיות. AEW גינתה את ההתבטאויות והסבירה כי אין מקום לדעות כאלה בארגון. בנוסף, דיוויד סטאר, מתאבק יהודי-אמריקאי תקף את קידום הקרב שלו בישראל וטען כי מדובר ב"מהלך ציני" של בעלי החברה.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    קשה להתנתק מהגן המוסלמי / ערבי הפגום
    ש 04/2025/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כאשר אתה מוסלמי ( / ערבי ..) יש לך באג מובנה בגנטיקה ... במקרים נדירים יש אנשים שמצליחים לרפא את הגן הפגום
    סגור