עסקי ספורט
אלי אוחנה מטיל פצצה: האם הוא בדרך להכנס לכנסת?
אוחנה סיפר בשולחן המטבח המנצח של קשת 12: "בנט הציע לי שריון ברשימה של הבית היהודי, היה טירוף במפלגה. הייתה התנגדות כל כך גדולה. אולי אם אחליט, בבחירות האלה שאני הולך לפוליטיקה, אני שוקל את זה''
מהריאליטי בחזרה לכנסת? אלי אוחנה, כדורגלן העבר של בית"ר ירושלים, חושף לא רק את הקשיים הכלכליים בילדותו במטבח המנצח VIP, אלא גם האם יש לו רצון לחזור אל המקום אליו כמעט נכנס לפני כמה שנים - כנסת ישראל.
אוחנה סיפר בשולחן: "בנט הציע לי שריון ברשימה של הבית היהודי, היה טירוף במפלגה. הייתה התנגדות כל כך גדולה, לא אליי ספציפית אבל הייתה קצת גזענות. הייתי גם כדורגלן וגם לא מהמוצא הנורמלי מבחינת חלק מהאנשים, שמעתי את זה: 'נרדוף אותך עד שתעזוב' אבל לא בגלל זה פרשתי. הייתי במקום השמיני ברשימה והם קיבלו שמונה מנדטים, בטוח שאם הייתי נשאר הם היו מביאים עוד שלושה או ארבעה מנדטים''.
אבל מתברר שהוא כנראה לא אמר את המילה האחרונה. ''לא הייתי מוותר אם הייתי בא בדרך המלך, אם הייתי רץ לפריימריז והייתי נבחר" אמר והדגיש: "אולי אם אחליט, בבחירות האלה שאני הולך לפוליטיקה, אני שוקל את זה".
כזכור, בפרק הבכורה של "המטבח המנצח VIP" ששודר בשבוע שעבר נחשף סיפור ההיכרות של אלי אוחנה עם בת זוגו עדי. עדי אמרה שבהתחלה משפחתה הופעתה מהזוגיות עם האדם המפורסם, אך לאחר מכן היא הפכה להיות סתם "אשתו של אלי".
עוד ב-
על כך שי לי שינדלר, שמתמודדת בתוכנית עם בן זוגה ליעד אגמון, הגיבה ואמרה: "אני חייבת להגיד לך משהו, שאוי ואבוי לך אם תגידי את זה". עדי ענתה לה ואמרה "זה היה בצחוק, וחוץ מזה אני גאה להיות אשתו של...".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.אלי אוחנהיוני מגל 07/2025/28הגב לתגובה זו0 0מי שהיה כדורגלן מוצלח אינו חייב להיות חכם. ולראיה אוחנה הנבער שרק לו מחכה ישראל להושיעה .!!סגור



