עסקי ספורט
הרכש שעורר סערה נוחת בהפועל ת''א: כמה ישלם אדמונד ספרא?
סיום דרמטי לאחת הסאגות המסובכות בליגת העל: מור בוסקילה חותם רשמית בהפועל תל אביב אחרי קיץ של מאבקים משפטיים. הפועל רמת גן תקבל סכום נאה
פרק ארוך ועלוב בחיי הכדורגל הישראלי מגיע לסיומו המיוחל כאשר מור בוסקילה, הכישרון הצעיר שהפך לגיבור לא רצוני במעין מלחמה משפטית-תקשורתית, זוכה לקבל סוף סוף את החולצה האדומה באופן חוקי ורשמי. על פי ספורט 5, ההכרזה של הפועל תל אביב על השלמת הצירוף מסיימת חודשים של אי-ודאות ומתח שגזלו מהשחקן את הקיץ ואת הרגעת הכנה לעונה החדשה.
הפתרון הגיע דרך מתווך בלתי צפוי: רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים, שיכולותיו הדיפלומטיות ויחסיו הטובים עם שני הצדדים הפכו אותו לגורם מכריע בסיום המחלוקת המורכבת. "נתבקשתי לנסות לעזור לגשר", סיפר קוניק לערוץ הספורט, "נפגשתי עם בוקסנבוים והערב אפגש עם חמיאס. כולם מבינים שמקומו של בוסקילה השנה בהפועל תל אביב, אני אעשה ככל שביכולתי להביא למצב של הסכמות בין הצדדים וסגירת ההסכם בהקדם, מאמין שאני אצליח".
בסך הכל תקבל רמת גן עבורו סכום בגובה 1.7 מיליון שקל. סכום זה יוכל לעזור לקבוצת הליגה הלאומית להתחמש ברגע האחרון ברכש משמעותי שאולי יוכל לקדם אותה למאבקי הצמרת בליגת המשנה ואת קבוצתו החדשה ליהנות מסגל מורחב וחזק יותר.
עוד ב-
כאמור, האדומים פתחו לא רע בכלל את העונה עם 4 נקודות מתוך 6 בצמד משחקים כאשר ניצחו במחזור הפתיחה את עירוני קריית שמונה וסיימו בתיקו 2:2 עם בני ריינה במחזור האחרון לפני פגרת נבחרת ישראל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



