עסקי ספורט
אורן סמדג'ה בהצהרה דרמטית: "לא אסלח על מה שעשו לי באיגוד הג'ודו"
מאמן נבחרת ישראל בג'ודו הצהיר היום כי הוא מתפטר מאימון נבחרת הגברים במהלך מסיבת העיתונאים על פרישתו של פיטר פלצ'יק: "סיימתי עם הג'ודו, לא אסלח על מה שעשו לי, קיבלתי את הבום של החיים שלי"
הג'ודוקא פיטר פלצ'יק הודיע בשעות הצהריים כי הוא פורש בגיל 33, זאת לאחר מדליית הארד שהביא לפני יותר משנה באולימפיאדת פריז 2024. אולם מסתבר שהוא לא היחיד שהודיע היום על פרישה מהענף. גם מאמן נבחרת הגברים אורן סמדג'ה שהביא את ההישגים הגדולים של הג'ודו הישראלי הודיע כי סיים את דרכו בג'ודו, זאת לאחר עימות מתוקשר עם היו"ר משה פונטי.
בראיון שנתן לתכנית חמש באוויר בערוץ הספורט הודיע סמדג'ה על עזיבה ואמר: "סיימתי עם הג'ודו. אני לא אסלח על מה שעשו לי באיגוד הג'ודו, קיבלתי את הבום של החיים שלי שם". כזכור, סמדג'ה איבד בקיץ שעבר מעט לפני המשחקים האולימפיים את בנו עומר, שנפל במלחמה בעזה. למרות זאת הוא טס עם הנבחרת לפריז ותמך בה לקראת הזכיה של פלצ'יק במדליה.
עוד ב-
במהלך מסיבת העיתונאים על הפרישה של פלצ'יק אמר סמדג'ה: "מה שעברתי עם עומר... פיטר והנוכחות שלו גרמו לי בסופו של דבר להיות שם. זה היה הכי מובן אם לא אטוס, אבל ידעתי את המשמעות שאהיה שם עם פיטר והצוות, לא יכולתי לוותר על החלום שלו, הוא זה שגרם לי להגיע לאולימפיאדה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.גודושלמה 11/2025/13הגב לתגובה זו0 0צביעות הגודו א יושב שם דיקטטור שאי אפשר להזיז אתו . מה שאורן השפיל העליב עשו לו אותו דברסגור



