עסקי ספורט

עופר ינאי יכול להירגע: פתרון מפתיע לסאגת תמיר בלאט

אחרי שהצדדים הגיעו להבנות על חוזה לשלוש שנים בהפועל תל אביב, מחלוקות מקצועיות עיכבו את החתימה. כעת נבחנת אפשרות להשאלה באירופה לצד שמירת ההסכם הכספי
עופר ינאי (צילום פלאש 90/ דני מרון)
המשא ומתן בין הפועל תל אביב ועופר ינאי לתמיר בלאט עשוי להגיע בקרוב לפתרון, לאחר שבועות של אי ודאות סביב צירופו של גארד נבחרת ישראל.
לפני כשלושה שבועות הגיעו הצדדים להבנות על חוזה לשלוש שנים, אך דווקא בשלב שבו העסקה הייתה אמורה להיסגר באופן רשמי, התעוררו מחלוקות בתוך הצוות המקצועי של האדומים והחתימה התעכבה.
בלאט, שנמצא בשוק השחקנים החופשיים, נותר ללא חוזה בזמן שהצדדים ניסו למצוא מתווה שיתאים לכל המעורבים. בסביבתו של השחקן רצו לכבד את ההסכמות שהושגו, בעוד בהפועל תל אביב עלו חששות מקצועיים בנוגע לשילובו בסגל ובהיררכיה הקיימת. במועדון הבינו כי לא יהיה נכון לצרף שחקן בכיר עם חוזה משמעותי, המוערך בכ-1.6 מיליון דולר נטו לעונה, מבלי להעניק לו תפקיד מרכזי.
כעת, על פי דיווח ב"ערוץ הספורט" לאחר שלושה שבועות של דיונים, גורמים המעורים בפרטים מעריכים כי נמצא פתרון אפשרי. לפי המתווה שנבחן, בלאט יחתום על חוזה לשלוש שנים בהפועל תל אביב, אך יושאל לקבוצה אירופית אחרת. האדומים ישלימו את ההפרש בין השכר שיקבל בקבוצה החדשה לבין הסכום שסוכם עמו, כך שהגארד לא ייפגע מבחינה כלכלית.
המטרה במהלך כזה היא לכבד את ההבנות בין הצדדים, תוך יצירת אפשרות שבעתיד יהיה לבלאט מקום משמעותי יותר בסגל האדום. מבחינת השחקן, מדובר באפשרות לקבל דקות משחק משמעותיות באירופה ולהמשיך להתפתח, עם אופציה לחזור להפועל תל אביב בהמשך.
אפשרות נוספת שעדיין נמצאת על הפרק היא חתימה של בלאט על החוזה והצטרפותו לסגל כבר בתחילת העונה, במטרה להיאבק על מקומו ברוטציה. בסביבת השחקן מאמינים כי יכולתו והניסיון שלו יאפשרו לו להשתלב גם בסגל הנוכחי.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה