עסקי ספורט
לום מכות וכיסאות שבורים באצטדיון: סדרנים נעצרו לאחר האלימות | צפו
מה שהתחיל כוויכוח מילולי על ירידה מהבמה הפך לקטטה המונית בין אוהדי הפועל פתח תקווה למאבטחים. המשטרה דרשה את מסמכי חברת האבטחה ועצרה שלושה מעורבים לחקירה
במהלך המחצית במשחק שנערך הלילה (רביעי) בין הפועל פתח תקוה למכבי נתניה באצטדיון שלמה ביטוח, התפתחה מהומה אלימה בין מספר אוהדים לבין אנשי האבטחה והסדרנים שפעלו במקום. כעת מתבררת גם השתלשלות האירועים שהובילה להתפרצות החריגה.
לפי המידע שהגיע, מוקד העימות היה סביב הבמה שעליה עמדו ראשי ארגון האוהדים של הפועל פתח תקוה. לטענת האוהדים, השימוש בבמה אושר להם מראש, אולם במהלך המחצית פנו אליהם סדרנים בדרישה לרדת ממנה.
האוהדים סירבו להיענות לבקשה והבהירו כי קיבלו אישור מוקדם לעמוד במקום. בשלב זה, כך נטען, התפתח ויכוח קולני שהלך והחריף. לטענת המעורבים, חילופי הדברים כללו גם קללות מצד חלק מהסדרנים, דבר שהוביל להסלמה מהירה והפך את העימות המילולי לאלים.
תוך זמן קצר הפכה זירת היציע לעימות פיזי רחב. במהלך המהומה נראו אוהדים מכים סדרנים באגרופים, בעוד מנגד תועדו אנשי אבטחה מפעילים כוח משמעותי נגד האוהדים.
באחד המקרים תועד מאבטח כשהוא שובר כיסא ופוגע באמצעותו באחד האוהדים. במקרה נוסף, סדרן אחר נראה כשהוא מכה אוהד בראשו באמצעות לום, אירוע שעורר תגובות חריפות בקרב הנוכחים באצטדיון.
לאחר שהאירוע הסתיים, המשטרה פתחה בפעולות חקירה. שלושה סדרנים נעצרו ונלקחו לחקירה, ובמקביל דרשו החוקרים ממנהלי מערך האבטחה באצטדיון להציג את התעודות והמסמכים הרלוונטיים.
במקביל התברר כי המאבטח שעל פי החשד היכה אוהד בראשו עזב את תחומי האצטדיון מיד לאחר האירוע. בהמשך אותר ברחוב סמוך ונעצר על ידי השוטרים שהוזעקו למקום.
עוד ב-
החקירה נמשכת, ובמשטרה צפויים לבחון את כלל התיעודים והעדויות כדי לקבוע את השתלשלות האירועים המלאה ואת אחריותם של כלל המעורבים בעימות החריג.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



