עסקי ספורט
דני אבדיה בטופ 10 של ה-NBA: כך הישראלי עקף את כוכבי הענק בארה"ב
דירוג יוקרתי של "בליצ'ר ריפורט" לעונת 2026/27 מציב את דני אבדיה בטופ 10 של קלעי ה-NBA, עם תחזית חסרת תקדים והכרה ענקית בארצות הברית
דני אבדיה ממשיך לקרוע את תקרת הזכוכית בארה"ב לקראת עונת 2026/27. גוף התקשורת האמריקאי הנחשב "בליצ'ר ריפורט" פרסם את תחזית עשרת הקלעים המובילים ב-NBA לעונה הקרובה, והציב את הכוכב הישראלי של פורטלנד טריילבלייזרס במקום התשיעי והמכובד, כשהוא מקדים סופרסטארים כמו דונובן מיטשל וניצב לצד ענקים כמו לוקה דונצ'יץ', שיי גילג'ס-אלכסנדר, ויקטור וומבניאמה וניקולה יוקיץ'.
בניתוח המפורט צוינה העונה החולפת של אבדיה, שבה ביסס את מעמדו כיוצר המוביל של הבלייזרס עם 24.1 נקודות בממוצע למשחק, שיא קריירה של 6.7 אסיסטים והופעת בכורה נוצצת במשחק האולסטאר. ב"בליצ'ר ריפורט" החמיאו במיוחד למשחק החדירות האגרסיבי של הישראלי ולכוח הפיזי שסייע לו להגיע לקו העונשין מעל 9 פעמים בממוצע למשחק.
המגזין שיגר גם מסר חד להנהלת פורטלנד בנוגע לעומס השחקנים: "אף אחד מהגארדים בסגל לא ראוי לקחת ממנו כדורים", ונכתב כי הקבוצה חייבת להישען עוד יותר על השחקן הטוב ביותר שלה. את הניתוח חתמו בשורה חסרת תקדים: 25 נקודות למשחק אינן תקרת הציפיות מאבדיה לעונה הקרובה, אלא רק "רצפת הביצועים" שממנה הוא צפוי לפרוץ קדימה.
עוד ב-
כזכור, ההכרה המטאורית באבדיה מגיעה על רקע דרמת ענק שנחשפה לאחרונה מעבר לים בנוגע לעתידו בליגה. סם קווין, כתב ה-NBA הבכיר של CBS Sports, הטיל פצצה כשטען כי אבדיה עשוי למצוא את עצמו בקבוצה חדשה עם תום החוזה שלו בקיץ 2028, והזהיר כי פורטלנד בדרך לאבד את הישראלי: "הבלייזרס הם סוג של ספינה טובעת. הם לא בונים את עצמם נכון כדי לשמור את המקום הנדרש בתקרת השכר כדי להאריך את החוזה שלו".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



