עסקי ספורט

מכבי תל אביב מרגשת: זה מה שעשתה בטיסה למונאקו

בתמונה מתוך המטוס הנוכחים נרגשים: "מתייחדים עם הנופלים גם על המטוס בדרך לפלייאוף", כתבו באינסטגרם של הצהובים עם תיעוד ההסבר לנוכחים מה קורה בדיוק ברגעים שהם באוויר, כאן בישראל
מערכת ice |  1
מטוס אל על (צילום פייסבוק/אל על)
מרגש ומאחד. מכבי תל אביב העלתה אמש (שני) תיעוד מרגשת מטיסת אל על למונאקו בו נראו הנוסעים, השחקנים והצוות עומדים יחד דקת דומיה, בלי הבדל בין ישראלים לזרים ולהשקפות הפוליטיות של אף אחד מהשחקנים.
בתמונה מתוך המטוס הנוכחים נרגשים: "מתייחדים עם הנופלים גם על המטוס בדרך לפלייאוף", כתבו באינסטגרם של הצהובים עם תיעוד ההסבר לנוכחים מה קורה בדיוק ברגעים שהם באוויר, כאן בישראל.
 
ערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולנפגעי פעולות האיבה נפתח השנה ביום שני ה-24.4.23, ג' באייר תשפ"ג, בשעה 20:00 בצפירה רצופה למשך דקה בצופרי פיקוד העורף הפרוסים ברחבי המדינה.
יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה יימשך לאורך כל היום המחרת, יום שלישי ה-25.4.23, ובשעה 11:00 תישמע צפירה רצופה למשך שתי דקות. בשעה 11:02 יחלו טקסי אזכרה בבתי קברות צבאיים ברחבי הארץ כאשר הטקס המרכזי ייערך בבית העלמין הצבאי בהר הרצל.

האירוע הזה מגיע אחרי התקרית החמורה בה טייס אל על בטיסה לניו יורק השמיע את דעתו הפוליטית בערב יום השואה והסביר לנוסעים כי גם היום נלחמים בישראל נגד הדיקטטורה, התבטאות שסיבכה אותו בשימוע לפני פיטורים.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    מכבי תל אביב טסה לניס
    מישל 04/2023/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    צריך לדייק ולומר שמכבי ת"א טסה בחברת ישראייר כפי שפרסמה באתר הקבוצה ולא בחברת אלעל כפי שאתם מציינים בכתבה
    סגור