תיירות

סיוט בטיסה מנתב"ג: המטוס הוסת ליעד אחר, 276 נוסעים נתקעו בחג

טיסת יונייטד איירליינס שהייתה בדרכה מישראל לניוארק נאלצה לבצע נחיתת חירום זמן קצר לאחר ההמראה וזאת בשל אירוע רפואי. למרות הנחיתה, החברה החליטה שלא לחדש את הטיסה והיא בוטלה
מטוס יונייטד בנתב"ג (צילום יוסי אלוני, פלאש 90)
דרמה בטיסה מישראל: טיסה של חברת התעופה האמריקאית, יונייטד איירליינס, שהייתה בדרכה מתל אביב לניו יורק, נאלצה לסטות ממסלולה זמן קצר לאחר ההמראה בעקבות אירוע רפואי של אחד מאנשי הצוות, מה שהביא לנחיתת חירום באתונה. 
האירוע התרחש ביום שישי האחרון, ערב חג סוכות, ועל סיפונה של הטיסה היו 276 נוסעים ותשעה אנשי צוות. במהלך הטיסה, בעקבות האירוע הרפואי, הוסט המטוס לנמל התעופה הבינלאומי של אתונה, שם נחת בשלום.
לאחר שנרגעה מעט הדרמה, ואחרי הנחיתה באתונה, צוות יונייטד החליטו שלא להמשיך את הטיסה לשדה התעופה ניוארק והטיסה בוטלה. החברה ארגנה טיסה אחרת שהטיסה את הנוסעים מאתונה לניוארק במהלך שבת.
מיונייטד נמסר לאתר PassportNews: ״טיסה 85 של יונייטד מתל אביב לניוארק נחתה בשלום באתונה ביום שישי כדי לטפל באירוע רפואי של אחד מאנשי הצוות. הטיסה בוטלה לאחר מכן, וארגנו טיסה אחרת שתטיס את הנוסעים לניוארק בשבת״.
כזכור, טיסה מיוחדת של חברת אייר סיישל מישראל למאוריציוס בוטלה אמש (שבת) לאחר שהרשויות במדינת האיים שבאוקיינוס ההודי לא אישרו את נחיתת המטוס. על פי הודעת חברת התיירות "ספיריט הפקות עולם", המטוס היה אמור להגיע למאוריציוס, אך הרשויות במדינה נותרו בסירובן להעניק את האישור הנדרש.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה