תיירות

הצצה ל-World of Frozen, הפארק החדש והמטורף של דיסני

ענקית הסרטים מכריזה על הפארק שייפתח בחודש הבא, שנבנה כולו על פי סדרת הסרטים "Frozen". כך הוא ייראה
מערכת ice | 
World of Frozen (צילום Disney)
"הונג קונג דיסנילנד ריזורט" פותח פארק חדש - שלא לומר עיר - בהשראת סדרת הסרטים הפופולרית "Frozen" של דיסני. הפארק, שנקרא World of Frozen, אמור להיפתח ב-20 בנובמבר 2023.
World of Frozen הוא העתק של ארנדל - הכפר הבדיוני המופיע בסרטי "Frozen" שהוא כמובן מקום מגוריהן של האחיות אנה ואלזה.
הפארק החדש יכלול אטרקציות כמו שייט בסירה "Frozen Ever After" ורכבת הרים "Wandering Oaken's Sliding Sleighs".

World of Frozen (Disney)
"Frozen Ever After היא האטרקציה הראשונה באתר הנופש בהונג קונג דיסנילנד המציגה את דמויות האנימציה המתקדמות ביותר של Walt Disney Imagineering, הכל חשמלי", על פי הודעה לתקשורת של דיסני. אלו למעשה הם רובוטים שיכולים לזוז ולדבר, ושנמצאים באטרקציות, כמו "היכל הנשיאים" של הדיסני וורלד ו"ההרפתקה של אינדיאנה ג'ונס של טוקיו דיסניסי: מקדש גולגולת הקריסטל."

World of Frozen יהיה ההתרחבות הגדולה ביותר של הונג קונג דיסנילנד עד כה, והוא כאמור משחזר סצנות אייקוניות מסרטי "Frozen", כולל ארמון הקרח - המקום בו אלזה משחררת את ה-icy powers שלה בפעם הראשונה - וטירת ארנדל, ביתה של משפחת המלוכה.
 
אזור הפארק החדש שואב השראה מעיצובים מנורבגיה, מארכיטקטורת "דרגסטיל" - עם גגות מחודדים המעוטרים בראשי דרקונים בקצוות - וציורי פרחים בחזית, הנקראים רוזמלינג.
חזון הפארק החדש נמצא שנים בהכנות, אמר נציג מהונג קונג דיסנילנד ל-CNBC, והוא החל "בסקיצה פשוטה של מישל דן דולק, מנהל קריאייטיב בכיר ב-Walt Disney Imagineering, לפני שבע שנים".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה