רייטינג
רייטינג שבועי: ארץ נהדרת חוזרת בסערה; יונית לוי ודני קושמרו גונבים את ההצגה
צמד המגישים של חדשות 12 לא מותיר לשאר הערוצים שום סיכוי. בכל יום בשבוע המהדורה של קשת הייתה לנצפית ביותר, שגם רשמה את ההשקה המוצלחת ביותר השנה עם תכנית הסאטירה "ארץ נהדרת"
בשבוע האחרון, הציבור הישראלי היה מרותק למסכי החדשות בעקבות הדחת ראש המל"ל צחי הנגבי, מחאתו של שר המשפטים יריב לוין לאחר שנתניהו הכיר ביצחק עמית כנשיא בית המשפט העליון, והמתקפה החריפה של הבכיר האמריקני נגד נתניהו.
לגבי הנושאים הללו ואחרים, הציבור הישראלי העדיף להתעדכן דרך המהדורה המרכזית של חדשות 12, שבכל יום בשבוע זכתה לנתון הרייטינג הגבוה ביותר מכולן. המהדורה ביום שלישי הייתה למוצלחת ביותר, כמו בשבוע שעבר, וזכתה ל-15% רייטינג (355 אלף צופים).
ביום רביעי מהדורת החדשות של 12 השיגה 14.8% רייטינג (359 אלף צופים), ביום ראשון היא הגיעה ל-14.4% רייטינג (345 אלף צופים) וביום חמישי היא הגיעה ל-14.1% רייטינג (350 אלף צופים).
ברצועת הפריים טיים, קשת רושמת הצלחה נוספת. השקת העונה החדשה של תכנית הסאטירה "ארץ נהדרת" התבררה כמוצלחת ביותר השנה ושברה שיא - 21.8% רייטינג (548 אלף צופים).
לאחר מכן, פרקי "מאסטר שף" תפסו את מקומות 2-4 ברשימה. השידור ביום ראשון זכה ל-17.8% רייטינג (431 אלף צופים), השידור ביום שלישי הגיע ל-16.2% רייטינג (391 אלף צופים) והשידור ביום חמישי הגיע ל-13.3% רייטינג (339 אלף צופים).
עוד ב-

הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.חמוצים. (ל"ת)ISRAEL 10/2025/26הגב לתגובה זו0 0סגור



