טלוויזיה
נינט טייב פותחת הכל ונחשפת: "פירקתי משפחה"
טייב אמרה למגישים בסטודו 99: :"אני אקריא לכם טקסט שכתבתי לפני כמה ימים?", אלוש אמר לה: "לא פרסמת את זה באינסטגרם? זו פעם ראשונה", טייב השיבה בשלילה והחלה להקריא: "זה מתחיל ככה - 'פירקתי משפחה, הרכבתי את עצמי". ומה המסר של השיר?

אחת הזמרות המסקרנות בישראל מנסה שוב. אחרי הפרידה מבעלה יוסי מזרחי, נינט טייב התארחה אתמול בתכנית סטודיו99 של אביה פרחי ונוי אלוש, דיברה על החיים ועל הרווקות. בקטע מסקרן במיוחד היא מדברת על שיר חדש שכתבה על המשפחה שפירקה כדי להרכיב את עצמה.
טייב אמרה למגישים: :"אני אקריא לכם טקסט שכתבתי לפני כמה ימים?", אלוש אמר לה: "לא פרסמת את זה באינסטגרם? זו פעם ראשונה", טייב השיבה בשלילה והחלה להקריא: "זה מתחיל ככה - 'פירקתי משפחה, הרכבתי את עצמי".
והמשיכה: "פאזל של אחד זה הדומינו של השני, אני אומרת אני עושה, חיבור מלא, אני אישה, הספקתי כבר לכתוב מדריך למתחילים, איך להקשיב ולהישאר בחיים. כל מה שלמדתי על אהבה פגש אותי עכשיו מתחת לשמיכה, אני יודעת הכל, ואני לא יודעת דבר".
עוד ב-
השניים התרשמו והיא אמרה: "זה נגיד טקסט...מה קורה? זה מה שאני יכולה להגיד כרגע, פחד איזה פחד, וואו איזה פחד זה מתחת לשמיכה את מתחבאת", פרחי אמרה לה בהומור: "אני הבנתי שאת אוהבת נשים"
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(11):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
10.תחזרי ממש למקורות שלך ותרגישי הרבה יותר טוב.עדן וילצ'יק 01/2025/28הגב לתגובה זו0 0זה מחיר הפרסום .ריקנות וחיי משפחה פגומים. שובי למחצב ילדותךסגור
-
9.פירקת משפחה בגלל שאת מלאה מעצמך...לא משו שיש להתגאות בו (ל"ת)ניר 01/2025/26הגב לתגובה זו3 1סגור
-
8.פירקה עם יהודה, פירקה עם יוסי, ומי הבא בתור? (ל"ת)נמתי 01/2025/25הגב לתגובה זו2 1סגור
-
7.וואווו... איזה סינסאציהאזרח 01/2025/25הגב לתגובה זו0 0לא ישנו לילות... מעניין את התחת.. בזבוז כתבה לא מצאתם לכתוב משהו מענייןסגור
-
6.עדיין מאוהבת ביהודה לוי או רן דנקרחנה 01/2025/25הגב לתגובה זו1 2התחתנה סתם עם הכלומניק מזרחי ....לכן גם מתגרשת ממנוסגור
- טען עוד
-
5.נינטמשה דיין 01/2025/25הגב לתגובה זו0 1את לא רלאונטיט עבר זמנךסגור
-
4.ממש לא מעניין (ל"ת)רותי 01/2025/24הגב לתגובה זו2 1סגור
-
ובכל זאת טרחת להגיב (ל"ת)אבי זרמין 01/2025/26הגב לתגובה זו0 1סגור
-
3.???????????????? 01/2025/24הגב לתגובה זו0 0??????סגור
-
2.טקסט של ילדה בת 4השופטת 01/2025/24הגב לתגובה זו2 1נינט יקירתי. הפעם די זה נמוך.סגור
-
1.לא מעניינת ולא רלוונטית !דרור 01/2025/24הגב לתגובה זו2 1תפסיקו לעדכן לגביה !סגור