טלוויזיה

יהודה לוי נחשף בדרמה חדשה: זה התאריך שבו הוא חוזר למסך

אחרי ששידור פרק הבכורה נדחה בעקבות המצב הביטחוני, קשת 12 מודיעים על תאריך חדש לשידור הפרק של דרמת המתח החדשה "הראש". סדרת טלוויזיה בכיכובו של יהודה לוי
אפרת קרסנר | 
יהודה לוי (צילום מסך קשת 12)
כחודשיים לאחר שנדחתה: נקבע תאריך לשידור פרק הבכורה של "הראש".
דרמת המתח בכיכובו של יהודה לוי, שעוקבת אחרי חייו של איתמר מולכו (יהודה לוי), ראש שירות הביטחון הכללי בחודש אחד מטלטל בחייו המקצועיים והאישיים. במהלך הדרמה מתגלה ההדלפה החמורה ביותר בתולדות ארגון השב"כ, שמובילה לחשדות בכל הסובבים הקרובים אליו, תשודר בשבוע הבא. פרק הבכורה של הדרמה החדשה יעלה למסך ביום שני הבא, 17.3, בקשת 12.
יהודה לוי שיתף את הבשורה גם לעוקבים שלו: "לכל מי ששאל אותי ברחוב וברשת ובכל פינה אפשרית, מתי מתחיל הראש ולמה עשיתם טיזר, דגדגתם לנו וברחתם. אז לא ברחנו, פשוט חיכינו לזמן המתאים כדי שכולם יצפו בסדרה הזאת ברצף. אז בעז"ה, בלי נדר, יום שני הבא, תתכוננו לסדרת דרמת מתח, מלא אקשן וקאסט אחלה קאסט, אז נתראה ביום שני הבא".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה