טלוויזיה
זוכה "האח הגדול" נתפס צמוד לאקסית. האם יש כאן קאמבק?
לאחר שהראה סימני סולחה עם איתי לוי, זוכה "האח הגדול" חזר לאקסית. צפו בתיעוד המפתיע
אור בן דוד, זוכה "האח הגדול", היה מוכר לפני השתתפותו בתוכנית, בעיקר בזכות הקצב המדבק שלו על הדרבוקה בהופעתיו של איתי לוי וכעת סלב בפני עצמו. אמש (רביעי) נצמד לאקסית ניצן מדנס, במהלך הופעתו של הזמר אייל גולן. נדמה כי יוצא הריאליטי נמצא במקום טוב ובהודיה כי הבוקר הוא כבר פרסם בחשבון האינסטגרם שלו מזמור לתודה.
קרדיט: צילום מסך מעמוד האינסטגרם של @orly_edri
קרדיט: צילום מסך מעמוד האינסטגרם של @orly_edri
השניים נפרדו בחודש פברואר, לאחר שנה של זוגיות, אבל כעת נראה שזו הזדמנות לקאמבק חדש בין האקסים. כפי שחשף כאשר פרץ לחיינו בתוכנית "האח הגדול" בן דוד הינו גרוש ויש לו ילד בשם אימרי בן 7, אותו הוא מגדל בהורות משותפת יחד עם גרושתו.
עוד ב-
כזכור, שמו של בן דוד עלה לכותרות לאחרונה בעקבות סכסוך עם איתי לוי. לאחר חברות של כ-15 שנה, היחסים של השניים עלו על שרטון בתקופה האחרונה. אך גם פה נראה כי בדומה למצב עם האקסית, בן דוד מנסה לגשר על הפערים. בתחילת השבוע הוא תיקלט במסיבה, בה נכח לוי וישנה התקרבות בין החברים לשעבר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



