טלוויזיה

ינון מגל חוגג יום מאושר בשידור חי: ''הפעם תורנו להגיד לך''

צופה העניק במתנה למגל עוגה ליום ההולדת העברי שלו ונשא מילים חמות: "אתה כל פעם אומר לכולם יישר כוח, אז הפעם תורנו להגיד לך – יישר כוח על מה שאתה עושה לעם ישראל. תמשיכו להיות הפה של עם ישראל וכל גוש הימין בארץ. אוהבים אותך''
מערכת ice |  1
ינון מגל ושלושת בניו (צילום מסך, מתוך "הפטריוטים", ערוץ 14)
יום הולדת עברי זה תמיד אירוע מרגש. מגיש תוכנית הפטריוטים, ינון מגל, חגג אמש (שלישי) באולפן הפטריוטים את יום ההולדת העברי ה-56 שלו וזכה לקבל הפתעה מרגשת מצד אחד מצופי הקהל שהגיעו לאולפן במיוחד עבורו כדי לציין את יום החג.
אותו צופה מסר במתנה למגל עוגה ונשא מילים חמות: "אתה כל פעם אומר לכולם יישר כוח, אז הפעם תורנו להגיד לך – יישר כוח על מה שאתה עושה לעם ישראל. תמשיכו להיות הפה של עם ישראל וכל גוש הימין בארץ. אוהבים אותך, אוהבים את כולכם פה – אתם עושים עבודה נפלאה. תמשיכו ככה!"

כל זאת אחרי שכוכב ערוץ 14 יצא בעוד מערכה נגד אנשי ערוץ 13: מגיש הטלוויזיה התייחס לציטוט של כתב חדשות החוץ של רשת 13, יוסף ישראל, שצייץ: "נתניהו שוחח עם רוצח ההמונים המתועב ולדימיר פוטין". התיאור שנשמע חסר הקשר גרם למגל להשיב בינוניוז: "זה כתב לענייני חוץ בערוץ 13... לאן בדיוק הם חושבים להגיע עם טיפוסים כאלה?".
מי שעוד הצליח - או יותר נכון הצליחה – להוציא את מגל משלוותו היא לימור לבנת, שהתארחה בתוכנית "אזור מלחמה" בהנחיית ברוכי קרא בערוץ 13 והגיבה לדבריה של סמדר מורס, מנהלת בית הספר "נופים" בתל אביב.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    מגל
    נפתלי 05/2025/07
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בשביל לשדר אמת צריך להיות גבר אמיתי כמו מגל,שדרנים פלצנים כמו הבחור אני לא בטוח,שכותב על נשיא רוסיה רוצח המונים.זה חמור
    סגור