טלוויזיה
מגישות חדשות 12 נמלטות: ''עוד לא 8:00, איך התחיל היום שלכם?''
דפנה ליאל כתבת חדשות 12 הוותיקה העלתה תמונה מהמיגונית בנווה אילן בסמוך לאולפני המערכת לצד המגישה עדי זריפי וכתבה: ''עוד לא 8:00 ואנחנו במיגונית מחוץ לנווה אילן. ואיך התחיל היום שלכם?''

גם מגישי חדשות 12 ו-13 מרגישים את נקמת ניסיון החיסול של מוחמד סינוואר. החות'ים מתימן בשלהם כאשר דובר צה״ל הודיע הבוקר (רביעי) כי זיהה כי שוגר טיל מכיוון תימן לשטח ישראל, מערכות ההגנה פועלות ליירט את האיום. יש לפעול לפי הנחיות פיקוד העורף.
דפנה ליאל כתבת חדשות 12 הוותיקה העלתה תמונה מהמיגונית בנווה אילן בסמוך לאולפני המערכת לצד המגישה עדי זריפי וכתבה: ''עוד לא 8:00 ואנחנו במיגונית מחוץ לנווה אילן. ואיך התחיל היום שלכם?''.
כאמור האזעקות נשמעו בירושלים - אזור תעשייה עטרות, ירושלים - דרום, ירושלים - כפר עקב, ירושלים - מזרח, ירושלים - מערב, ירושלים - מרכז, ירושלים - צפון, וכאמור גם בנווה אילן בסביבת האולפנים.
מבקר הטלוויזיה עינב שיף כתב: "לא זוכר מקרה שבו אולפן חדשות 12 בנוה אילן למעשה מושבת במשך דקות ארוכות ומה שמתפקד זאת נקודת שידור בקרית שמונה עם מיקרופון וחצי ודני קושמרו שסוחב שידור כאילו זה אירוע ב-4 בבוקר. מופרע לגמרי".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.ערוץ 12אדר אביטן 05/2025/15הגב לתגובה זו0 0דפנה זה המקום שלךסגור
-
3.רק עדי זריפישי 05/2025/14הגב לתגובה זו0 0המלכה של ערוץ 12סגור
-
2.מקווה שיישארו במיגונית כל יוםדניאל 05/2025/14הגב לתגובה זו5 0רווח נקי לאזרחי ישראלסגור
-
1.כתבי ערוף 12אלי 05/2025/14הגב לתגובה זו3 0מאחל לכם שהיבה ארוכה בממדים כי אתם תומכים בתומכי טרורסגור