טלוויזיה
יונית לוי מדברת על ערוץ 14: ''התקלה היא במקור''
הבעיה הטכנית במסע''ת של ראש הממשלה עוררה חשדות בין הצופים שמא מדובר בחבלה מכוונת של חדשות 12 כנגד המתחרה. יונית לוי, מיהרה להבהיר בשידור החי את טיב התקלה ומקורה. "אני רק אומר התקלה היא במקור, הוא מקליט את זה במתקן מאובטח ולכן זה לא בשידור חי''

לאחר שישראל פתחה במבצע נגד איראן, כינס ראש הממשלה בנימין נתניהו אתמול (ראשון) את מסיבת העיתונאים השנייה שלו בשבוע. כמו בפעמים הקודמות, גם הפעם נבחר פורמט של שיחת זום עם נציגי התקשורת, כאשר ההקלטה נעשתה רגעים מספר לפני שחרורה לשידור בנימוק של "שיקולי ביטחון".
הפתיחה המסורתית שמורה שוב לתמיר מורג, הכתב הפוליטי של ערוץ 14, שזוכה באופן קבוע לכבוד לפתוח את מסיבות העיתונאים של ראש הממשלה. אלא שהפעם התזמורת לא ניגנה כפי שתוכנן - איכות הקול של מורג הייתה פגומה וקולו נשמע חתוך ולא מובן.
הבעיה הטכנית עוררה חשדות בין הצופים שמא מדובר בחבלה מכוונת של חדשות 12 כנגד המתחרה הפוליטי. יונית לוי, מגישת חדשות 12, מיהרה להבהיר בשידור החי את טיב התקלה ומקורה. "אני רק אומר התקלה היא במקור, הוא מקליט את זה במתקן מאובטח ולכן זה לא בשידור חי אלא אירוע שקרה לפני כמה דקות, התקלה היא במקור בקלטת או בקובץ", דיווחה לוי.
עוד ב-
העובדה שהכבוד המיוחד הזה שזוכים לו אנשי ערוץ 14 הפך לבעיה טכנית מביכה, מוסיפה פרק נוסף לדינמיקה המורכבת בין הערוצים השונים ובינם לבין לשכת ראש הממשלה בתקופה הרגישה הזו.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.שקרניתסלומון 06/2025/23הגב לתגובה זו0 0אני לא צופה בערוץ 12 עוד לפני שעלה לשידור ערוץ 14 כי הבנתי כבר לפני שנים רבות מאוד שערוץ זה שקרנים ומהנדסי תודעה. אמש צפיתי בשידורי 14 שמעתי את תמיר ולא הייתה כל בעיה בקולו. שקרנים נשארים שקרניםסגור
-
1.היא משקרתפואד 06/2025/23הגב לתגובה זו2 0ראיתי את זה ומייד עברתי לערוץ 15 ושם היה דיליי וראיתי את הפתיחה של 14 בצורה חלקהסגור