טלוויזיה
דרמה בבית האח הגדול: ''מזהירה שלא יגידו לא ידענו''
עוד ב-
עצבים בבית האח הגדול. יוכי אפוליאון ישבה בחצר עם חבריה לבית וכעסה מאוד על כך שלכאורה מישהו נגע בחפציה: ''אני לא אומרת לכם אתה אשם או אתם אשם. אני לא יודעת מי אני רק אומרת שמי שנוגע לי בדברים קודם כל שיפסיק''.
היא המשיכה ואיימה: ''כי אם אני אתפוס את מי שנוגע לי בדברים, אני לוקחת את שלו ושופכת לזבל''. החברים לבית ביניהם יוסי בובליל אמרו לה: ''אני איתך בדעה אין לך מה להתעצבן. את צועקת עלינו''.
היא אמרה: ''זהו. אני רק מזהירה שלא יגידו לא ידענו. אם אני תופסת מישהו נוגע לי בדברים אני שופכת לו הכל כולל שמפו וסבונים לפח. אני מודיעה לכולם. שלא תגידו לא ידעתם. הנה האזהרה זה שתפסתי אותו אם זו בחורה לא יהיה לה תיק איפור ואם זה גבר אז החומרי טיפוח שלו''.
לסיום היא הבטיחה: ''אני לא עושה אני אעשה. אפשר לבקש? אני אביא ואפשר לשאול''. ארז איסקוב כעס כך שהיא עשויה לקבל קנסות: ''אז תקבלי אזהרה יופי גיבורה. אפשר הכל ואני אומר בשבילך''.
הכתבות החמות
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה



