טלוויזיה
מאור בוזגלו: "מודה להשם שמירן מובילה את ההתקרבות אליו" | ראיון
מאור בוזגלו, אחד מהכדורגלנים הגדולים בעבר שהפך לדיג'יי, נחשב לאחד הכוכבים הבולטים בביצת הבידור הישראלית כיום, בראיון ל-ice הוא משתף על הכדורגל בחייו כיום, סרט הקולנוע המשפחתי החדש, וההתקרבות המתמשכת של מירן ליהדות ולמסורת
מאור בוזגלו, אחד מהכדורגלנים הגדולים בעבר שהפך לדיג'יי, נחשב לאחד הכוכבים הבולטים בביצת הבידור הישראלית כיום, חושף בראיון ל-ice ביום הצילומים ל"אדידס", על כדורגל, גולסטאר, סרט הקולנוע המשפחתי החדש, התקרבות מירן אשתו ליהדות ולמסורת, והמוזיקה.
צילום: יח"צ אדידס
צילום: יח"צ אדידס
הי, מה אנחנו עושים כאן בצילומים?
"אנחנו נמצאים ביום צילום של אדידס, זה פעם ראש/ונה לדעתי שכל הקמפיינים מצטלמים ביום אחד. ממש תחנות מעבר של כל אדם ממשפחת 'אדידס', עובר מתחנה לתחנה אני כבר מרבע ל-6:00 בבוקר, פייר - הפקה מדהימה, אנשים מדהימים".
"הבוזגלוס" החלה כשאתה היית בפרונט, ולבסוף כל המשפחה הפכה להיות חלק מכוכבי הביצה, האם לבסוף יש קנאה שחלק מהפוקוס עליך התפזר?
"קנאה אני חושב שזה לא משהו שקיים המשפחה שלנו, להפך כל אחד שמח בהתפתחות שלו ושל כל אחד מבני המשפחה, כל אחד הלך לכיוונים שונים, ומינף את עצמו ואנחנו לא לוקחים ששום דבר, כמובן מאליו".
עונה תשיעית, ספר לי על התחושות.
"העונה התשיעית של הסדרה, הייתה 'וואו' הייתה קצרה, אבל ליוו אותנו לכל מאחורי הקלעים שיוצא בעוד פחות שבוע לקולנוע, ואמנם אני יושב על כיסא של במאי, אבל הפתיעה אותי מאוד, ההפקה והצילום, כי לבסוף כשאתה מצלם סצנה, אתה לא יודע לחבר את הסצנות לבד. ובקולנוע זה בא לידי ביטוי כסרט סוחף, מצחיק וכל אחד מוזמן ללכת לראות ולהביע את דעתו".
ביום ראשון האחרון השקתם את הסרט החדש, אבא יעקב ואימא חני לא נכחו, איך התחושות על הסרט ועל ההחלטה שלהם לעזוב את הארץ?
"הם היו חסרים לנו מאוד. כולם יודעים כמה הם דומיננטיים בחיים שלנו ואני מאוד שמח ומגבה את זה, אבא ואימא שלי רצו שינוי אווירה מחדש, ואבא שלי רצה להמציא את עצמו מחדש, הלוואי והוא יצליח ויצבור חוויות ויחליף את האנרגיה למשהו שמח ואנרגטי יותר".
גולסטאר עלתה לשידור, מה דעתך על העונה?
"וואלה אני לא רואה, מצטער" (צוחק).

צילום: בן פלד, קאמל קופטר
היה משחק קשוח במיוחד בין ישראל לאיטליה במוקדמות המונדיאל, מה חשבת?
"נהנתי מאוד, מהצורה שנבחרת ישראל שיחקה. כמובן מאכזב להפסיד בצורה כזאתי אחרי 4 שערים ברשת של איטליה. בעיניי איטליה בשנים האחרונות, היא קבוצה בינוני.
מירן מאוד התקרבה לקדוש ברוך הוא, מה חדש במסורת שלקחת על עצמך? או שלקחתם אחד עם השנייה
"היא כמה שנים מאוד חזקה, יותר קל שהאישה מובילה ומתחזקת, אני מודה לבורא עולם שמירן היא חלק מהחיים שלי ומובילה את כל הצעד הזה, אני מבין בתקופה האחרונה, כמה זה חשוב זה שהיא מובילה את זה, וכולם היום רוצים להיאחז במשהו. אני משתדל לשמור איתה יחד את השבת, כמובן שיש את המשחקים של הילדים ואז אני נהפך להיות גוי של שבת".
מכדורגל הפכת להיות דיג׳יי, מה מחכה לנו?
"אני 4 שנים כבר מתעסק במוזיקה. המעבר הזה מכדורגל למוזיקה, הדליק בי ניצוץ מחדש, אני רק רוצה להתפתח. במקביל בין יזמות לעסקים, משתדל לאחד את כל העולמית יחד, לעשות את זה בצורה הכי טובה, כמו שאני רגיל".
למעשה, אדידס יצאה במהלך חדשני יחד עם חברת ההפקות אקט 3, במסגרתו משרדי החברה הפכו לסטודיו צילום ענק המחולק ל-8 חדרי צילום ייחודיים. בכל חדר הופקו תכנים לקמפיינים מרכזיים ולמומנטים חשובים לאורך השנה, מחגים ועד בלאק פריידי, החל מקמפיינים של אופנה וריצה ועד לתכנים מיוחדים של המותג.
עוד ב-
כחלק מהשקת המהלך התקיימו שלושה ימי צילום מרוכזים בהם עברו פרטנרים של אדידס בין הסטים, מה שאפשר לייצר תכנים רלוונטיים, מגוונים ואיכותיים עבור המותג. תומר כהן, סמנכ"ל השיווק של אדידס ישראל: "הצלחנו לייצר מודל עבודה חדשני שמביא לידי ביטוי את היצירתיות של המותג יחד עם היכולת להיערך במהירות לאירועים מרכזיים בלוח השנה כמו חגים, בלאק פריידי והשקות חשובות. זהו מהלך שמציב את אדידס בחזית עולם התוכן ומעניק לפרטנרים ולצרכנים חוויה עדכנית, דינמית ומעוררת השראה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



