טלוויזיה

אופירה אסייג חושפת: "מה הוא יודע שאנחנו לא?"

מגישת קשת 12 מתרגשת לקראת השידור הערב, ומעוררת סקרנות רבה סביב הגעתו של האורח המיוחד לאולפן, דן שילון
אופירה אסייג (צילום מסך קשת 12)
התכנית המצליחה של קשת 12, "אופירה אוחנה סרי" תשודר הערב (שישי) והמגישה, אופירה אסייג מתרגשת וחשפה בסטורי שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה את האורח המיוחד. 
"18:00 הערב! דן שילון בראיון אישי ונוקב", כתבה אסייג והעלתה את השאלה הגדולה: "מה הוא יודע שאנחנו לא?".

צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של אופירה אסייג, ofiraasayag@
אמש (חמישי) כתבת ice, דניאל לוי גולדמן תפסה אותה לשיחה קצרה על המהלך החדש שלה, הטור האישי החדש שלה "ללא סייג עם אופירה אסייג". 
"החלטתי לפתוח את הטור שלי 'ללא סייג עם אופירה אסייג' כי יש לי כל כך הרבה מה לומר, ולא תמיד אני מספיקה לעסוק בכל הנושאים בתוכנית שלנו בשישי בקשת 12, או בתוכנית השירים והסיפורים שלי ברדיו תל אביב. אז זה פשוט עוד מקום להביע את עמדתי".
אסייג הודתה: "האמת היא שאני מצלמת לבד, עורכת ומחליטה מה עולה. יש לי מפיקה מדהימה בשם מיכל ברוני שעובדת איתי שנים, והיא תעזור לי להריץ עוד סרטונים אם אצטרך", והוסיפה כיצד הגיעה הרעיון הגדול: "הרעיון הגיע ממש עם תחילת החופש הגדול, ואני בטוחה שעוד יגיע לשנים רבות קדימה"
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה