טלוויזיה
המודחת מהאח הגדול מתפרקת: "אני חווה בריונות ברשת"
דנה אמסלם וליה טאי אהרוני, שהודחו מהאח הגדול, ערכו ביניהן שיחת לייב באינסטגרם בה אהרוני טענה: "אני חווה בריונות ברשת. לאנשים אולי קצת משעמם, אבל זה משנה מה נעשה. אם נריב, אם נמצמץ או אם נשתוק - לאנשים תמיד יהיה מה להגיד". ואיך אמסלם הגיבה?
העונה הנוכחית של האח הגדול תיזכר לעוד שנים רבות בתור אחת השנויות במחלוקת שידעה תכנית הריאליטי מאז ומעולם. תככים, מזימות, ריבים, רומנים וסערות גדולות פקדו את הבית השמור והמפורסם במדינה.
במהלך העונה נכנסו לתכנית שתי דיירות שמאז כבר סיימו את דרכן באח הגדול - דנה אמסלם וליה טאי אהרוני. שתיהן קיימו לייב באינסטגרם באינסטגרם בו סיפרו על מה שהן חוות. אהרוני אמרה: "אני קוראת את כל התגובות עלייך כי אנשים לא באמת מכירים, או אינסטגרמים בדויים, או כל מיני דברים שקשורים אליי שאנשים בכלל לא מכירים אותי, אז אני חושבת שבסופו של דבר זה בריונות ברשת". אמסלם הגיבה: "חד משמעית".
עוד ב-
אהרוני המשיכה: "לאנשים אולי קצת משעמם, אבל זה משנה מה נעשה. אם נריב, אם נמצמץ או אם נשתוק - לאנשים תמיד יהיה מה להגיד". אמסלם הגיבה: "נכון, אני חושבת שכל מי שנכנס לשם צריך לקחת את זה בחשבון".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.דווקא את, ליה?אלמוני 08/2022/24הגב לתגובה זו0 0למרות שלא הראו אותך כמעט, נראית כמו בחורה טובה. למה שיתנכלו לך?סגור



