טלוויזיה
אייל ברקוביץ' חשף: "הזדעזעתי, היו לו פנטזיות"
מגיש הטלוויזיה סיפר על המתחזה שהונה נשים, כשהוא משתמש בשמו: "בחורה אחרי בחורה התקשרו אליי ושלחו לי הודעות. הטלפון שלי מפוצץ בהודעות של כמה בחורות שעברו הונאה. לא ידעתי כלום עד שהראשונה התקשרה אליי"
תחקיר "המתחזים" אמש (ראשון) הביא לאור את המתחזה הסדרתי אדוארד נסימוב, שיצר קשר עם נשים כאשר הציג את עצמו בתור כדורגלן העבר ומגיש הטלוויזיה של קשת 12 אייל ברקוביץ'. בעקבות הממצאים, הוא הגיב לראשונה בראיון ל"גיא פינס" על הפרשה המוזרה שעמד במרכזה, אפילו מבלי שידע על כך.
ברקוביץ' סיפר לגיא פינס: "לפני כשנה קיבלתי הודעה מבחורה ששאלה אותי אם יש לי פייסבוק, אמרתי לה שלא, היא בתגובה אמרה לי שהיא מתכתבת איתי בפייסבוק כבר הרבה זמן ושאלה אם היא יכולה לדבר איתי. במהלך השיחה היא הבינה שהיא התכתבה לא עם אייל ברקוביץ' האמיתי - אלא עם נוכל שמחקה אותי בפייסבוק ובאינסטגרם".
עוד סיפר: "די הזדעזעתי. אחרי שהיא סיפרה לי עוד שתי בחורות סיפרו לי סיפורים מאוד קשים - זה היה מזעזע. בחורה אחרי בחורה התקשרו אליי ושלחו לי הודעות. הטלפון שלי מפוצץ בהודעות של כמה בחורות שעברו הונאה. לא ידעתי כלום עד שהראשונה התקשרה אליי".
מדוע בחר בו? "הוא טוען ששלחו אותו, אבל אני לא יודע אם הטענה הזאת נכונה. משה חוגג? המשטרה הכחישה את זה, אז אני לא יודע מה נכון ומה לא נכון. מבחינתי מהרגע שהבחורות פנו אלי, ישר הלכתי לתחנת המשטרה בתל אביב והגשתי תלונה. אני יודע שאחרי זה עצרו אותו, הוא נכנס לכלא ואז השתחרר והמשיך עם כל השטויות האלה - כנראה שהוא לא למד לקח וחבל".
עוד ב-
לסיום הסביר: "כל הזמן הזה הוא היה בקשר עם הכתבת הדס שטייף וביקש להיפגש איתי ולהתנצל, אבל אני לא הסכמתי. היו לו פנטזיות, אני שמח מאוד שהוא נתפס, אבל אני קצת עצוב בשביל כל הבחורות שעברו את ההונאה הזאת. אני ממליץ לכל אדם לא להיפגש ולא להכניס הביתה בן אדם שהוא לא מכיר".
ערב טוב עם גיא פינס
ערב טוב עם גיא פינס
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(5):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.אייל ברקוביץטובה 11/2022/03הגב לתגובה זו0 0עשה ילד לחבר לנו הוא מדבר על יושר ואמנות שיראה את הדבשת שלוסגור
-
4.ברקו מחזה לבן אדם (ל"ת)מאור 11/2022/01הגב לתגובה זו1 0סגור
-
3.הטמבלכרוחמל 10/2022/25הגב לתגובה זו1 0ניראה שהמתחזה טמבל לא קטן והטפשות שהעלה בחכתו חכמות של מה נשתנה של פסח . עם מבטא רוסי להתחזות לברקוביץ מחדש השפה העברית זו האמת חמורות של שני הצדדים .סגור
-
2.חמור חמורותיים.סס 10/2022/24הגב לתגובה זו0 0כמה דפוק צריך להיות כדי לת התחזות לאידיוט כמו ברקוביץ!?סגור
-
1.חדרי חרדיםמאיר אקון 10/2022/24הגב לתגובה זו0 0ברקוביץ' אתה מנסה לשנות נושא בכדי שישכחו מה אמרת אתמול אף אחד לא מאמין לך יחתיכת אפס . אפס הייתה ואפס תשאר אני לא מבין איך נותנים לך עוד במה לאחר דברי הבלע שלך נגד החרדים אני מקווה שירות הספורט ידע לפטר אותך על מה שאמרת חתיכת אידיוט פשיסטסגור


