שיווק ופרסום

משרד יחסי הציבור רוצה לשנות את עולם העבודה: זה ההסכם שנחתם

חברת "דואליטי", נוסדה ב-2006 על ידי הפיזיקאית מיכל זיליגמן, לאחר שנות מחקר רבות באוניברסיטת תל אביב. יעל לוטן, בעלי משרד יחסי הציבור: "השיטה הייחודית של מיכל והחזון שהיא מובילה משקפים את עתיד עולם העבודה"
מערכת ice | 
יעל לוטן (צילום ראובן קפוצינסקי)
משרד יחסי הציבור לוטן BRPD, מודיע על שיתוף פעולה חדש שנחתם עם חברת דואליטי. במסגרת ההסכם, בלוטן יהיו אחראים על מערך יחסי הציבור והדיגיטל של החברה. יעל לוטן, בעלי משרד יחסי הציבור מסרה: "אנו גאים לשתף פעולה עם מיכל זיליגמן, מייסדת ומנכ"לית חברת דואליטי. השיטה הייחודית של מיכל והחזון שהיא מובילה משקפים את עתיד עולם העבודה, ואנו נרגשים להיות שותפים במסע שלה להצלחה".
חברת "דואליטי", נוסדה ב-2006 על ידי הפיזיקאית זיליגמן, לאחר 17 שנות מחקר שלה באוניברסיטת תל אביב. החברה פועלת עם ארגונים בענף העסקי, הממשלתי והביטחוני, להם היא מספקת כלים ייחודיים להתמודדות עם אתגרי העידן הנוכחי, באמצעות שיטת דואיליטי. 
השיטה שפיתחה זיליגמן, מהווה פריצת דרך בתחום הייעוץ האסטרטגי. החברה עורכת הכשרות לדרכים הבכירים, מקיימת ייעוץ ארגוני, וכן, מספקת שירותי מנטורינג אחד על אחד.
נגה ספקטור פדר, מנכ"לית לוטן BRPD, הוסיפה: "דואליטי מייצרת תפיסת ניהול רלוונטית לסביבות מורכבות, מעניקה כלים פרקטיים ומתודולוגיה סדורה, ומציידת מנהלים בסט יכולות חיוני לעולם של שינוי ושיבוש. הגישה שלה מאפשרת קבלת החלטות בביטחון בתנאי אי-ודאות, מפתחת חשיבה מערכתית והבנת מורכבות, מסייעת בזיהוי סימנים מוקדמים לשיבושים, וממנפת שינויים ליצירת יתרון תחרותי אמיתי".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה