שיווק ופרסום
עידו רוזנבלום והאחים סויסה חושפים את ההטבה לצעירים בשוק ההון
צעירים בני 18 עד 30 מגלים הזדמנות יוצאת דופן בשוק ההון - תנאי מסחר מפתיעים, ללא עמלות סוכן וללא דמי ניהול, בשילוב מערכות מתקדמות וטכנולוגיות חדשניות, בקמפיין נוצץ שמביא את הכוכבים למסכים ולרשתות
הבנק הבינלאומי השיק מסגרת הטבות ותנאים מיוחדים ותחרותיים לסוחרים צעירים שייהנו מעמלת קנייה מכירה של 5 ש"ח להוראה במניות ישראליות ו-5$ למניות אמריקאיות. הבנק לא יגבה עמלות סוכן. בנוסף יוענק לסוחרים הצעירים פטור מדמי ניהול פיקדון ני"ע.
תנאי TOP TRADE יוענקו ללקוחות בני 18-30, בעלי תיק ני"ע של עד 200,000 ש"ח שסוחרים בבנק הבינלאומי באופן עצמאי ודיגיטלי.
עם השקת המהלך אמר יורם סירקיס, סמנכ"ל וראש החטיבה לנכסי לקוחות בבנק: "כבנק מוביל בתחום שוק ההון, שהיקף נכסי לקוחותיו - ניירות ערך ופיקדונות, מגיע למעל טריליון ש"ח, אנחנו מנגישים לסוחרים הצעירים את הצעת הערך הטובה במערכת. הצעה שמעניקה שילוב של בטחון של בנק, יחד עם מערכות וכלים דיגיטליים מתקדמים והטבות תחרותיות.
TOP TRADE מאפשר לסוחרים הצעירים ליהנות מיתרונות של בנק שעיקרם בטחון, שקיפות, אמינות, מערכות מתקדמות, מענה אנושי ורמת מקצועיות גבוהה, יחד עם תנאים תחרותיים הטובים במערכת.
בנוסף הבנק מעמיד לרשות הלקוחות, כולל הלקוחות הצעירים, מערכות מסחר מהמתקדמות שיש, הכוללות שימוש בטכנולוגית AI מתקדמת, מערכות המנגישות מידע רלבנטי לצרכי השקעה".
עוד ב-
ההשקה תלווה בקמפיין פרסומי בכיכובו של עידו רוזנבלום, פרזנטור הבנק, יחד עם האחים סויסה. צמד הראפרים הצעירים, ישי ומיכאל סויסה, יופיעו לצידו של רוזנבלום בקמפיין הטלוויזיוני וכן יקדמו את המהלך ברשתות שם יעלה הבנק גם תכנים בנושא שוק ההון, החל ממושגים בסיסיים בשוק ההון ועד אסטרטגיות השקעה בשווקים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



