שיווק ופרסום
רותם אבוהב בצעד מפתיע: זה הג'וב הנחשק בו כולן יקנאו
השחקנית והקומיקאית המובילה רותם אבוהב קוטפת ג'וב נחשק וערכי מאוד לחגים, אנו חושפים ב-ice את הצעד המפתיע בחייה
השחקנית והקומיקאית רותם אבוהב, כבשה פסגות רבות בקריירה המשפיעה שלה בתרבות הישראלית. עד לאחרונה כיכבה מדי עונה בתפקיד הראשי בסדרה "סברי מרנן" בקשת 12, ברקע הופעות סטנדאפ מוצלחות מאוד.
היום (ראשון) מתפרסם לראשונה ב-ice, הג'וב החדש שלה, כאשר נודע כי היא תככב בפרסומת חדשה של קק"ל לכבוד ט"ו בשבט, המזמינה את הציבור לפעילויות ט"ו בשבט, ובהמשך תופיע בפרסומות נוספות. הקמפיין יחשוף את עשיית קק״ל בשטח, את חשיבות השמירה על היערות וההתמודדות עם נזקי השריפות.
עוד נודע כי מאחורי הקמפיין מסתתר גם סיפור אישי מרגש. סבא שלה, יעקב, היה יערן של קק"ל ביער ביריה בצפת. עכשיו, שנים אחרי, רותם מובילה את קמפיין ט״ו בשבט של אותו ארגון, וסוגרת מעגל משפחתי עם שורשי.
רותם אבוהב ורועי הראל - יערן קק"ל. צילום: ליאור נורדמן
עוד ב-
כזכור, הג'וב החדש של אבוהב מגיע לאחר שחשפנו לראשונה ב-ice, כי התכנית "מועדון לילה" חוזרת רשמית בחורף הקרוב בעונה חדשה בקשת 12, כאשר מי שיככבו בה אלו ארז טל ולצדו ישראל קטורזה, ואבוהב עצמה, אבי נוסבאום, אורנה בנאי, דניאל חן, טל פרידמן ועוד שורת קומיקאים ואורחים שיצטרפו לתכניות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



