שיווק ופרסום

מנחת הטלוויזיה האהובה של רשת 13 תצטרף לאילנית לוי: "מחכה"

מנחת הטלוויזיה רותם ישראל מצטרפת לנבחרת שגרירות המותג של GOLBARY. הקמפיין הראשון בכיכובה של ישראל לצידה של פרזנטורית המותג אילנית לוי לרגל השקת קולקציית חג הפסח ואביב-קיץ 2026
מערכת ice |  2
אילנית לוי ורותם ישראל (צילום אינסטגרם/karenmizrahiofficial, פייסבוק/ אילנית לוי)
מנחת הטלוויזיה רותם ישראל מהפנים המוכרות והאהובות על המסך, מצטרפת לנבחרת שגרירות המותג של GOLBARY. ישראל מצטרפת לשורה של נשים מובילות, חזקות ומעוררות השראה מתחומי התרבות, אופנה ולייף סטייל, בניהן: שגית רביבו, ירדן הראל, לאה ינאי ו-ליבילנד, ולצידן הצטרפותה לאחרונה גלית יצפאן.
רותם ישראל, מביאה איתה שילוב של סטייל אלגנטי ונגיש לצד נוכחות תקשורתית חזקה, מה שהופך אותה לבחירה טבעית עבור בית האופנה. הצטרפותה מגיעה כחלק מהרחבת פעילות המותג בזירה הדיגיטלית והטלוויזיונית, תוך חיזוק הקשר עם קהלים מגוונים.
הקמפיין הראשון עם בכיכובה של רותם ישראל יעלה לצידה של פרזנטורית המותג אילנית לוי לרגל השקת קולקציית חג הפסח והשקת אביב-קיץ 2026. הקמפיין כולל פרסום בסושיאל, בשלטי חוצות, בדיגיטל ובנקודות המכירה ברחבי הארץ. 
רותם ישראל מסרה: "אני שמחה ונרגשת להצטרף למשפחת גולברי. עבורי, אופנה היא דרך לבטא אישיות וביטחון עצמי, ואני מתחברת מאוד לערכים שהמותג מייצג - נשיות, עוצמה ונגישות. אני מחכה כבר להתחיל את הדרך המשותפת ולהביא את עצמי לקדמת הבמה גם דרך הקולקציות היפות שלהם".

מימין גלית יצפאן, רותם ישראל, יעקב גולברי, אילנית לוי ושגית רביבו צילום: שי יחזקאל
אורלי פרנקו, סמנכ"ל השיווק של גולברי מסרה: "רותם ישראל מביאה איתה שילוב ייחודי של כריזמה, אותנטיות, נשיות עוצמתית וסטייל מדויק, שמתיישבים באופן טבעי עם ה-DNA של גולברי. אנחנו ממשיכים לבנות נבחרת שגרירות חזקה, מגוונת ורלוונטית, שתדבר לנשים בישראל בגובה העיניים. אין לי ספק שרותם תהווה תוספת משמעותית ותתרום רבות להמשך הצמיחה של המותג".
אורלי המשיכה: "אנו ממשיכים למצב את גולברי כאחד מבתי האופנה המובילים בישראל, תוך שימת דגש על חיבור אמיתי לקהל הנשי דרך דמויות משפיעות, שמייצגות מגוון רחב של סגנונות חיים והשראה".
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    רותם אלופה
    אורה 03/2026/09
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אני מתה על רותם ישראל אישה מקסימה חכמה אינטלגנטית שהיא ועומר בבוקר מופיעים ממש כייף יש בניהם כימיה ממש יפה וממש כייף לראות אותם ביחד מדברים בגובה העיניים מצחיקים רעננים חמודים להפליא ואתה מרגיש כאילו הם החברים שלך שיושבים עכשיו איתך בסלון ממש כייף בהצלחה לרותם
    סגור
  • 1.
    באמת אהובה רותם!! בהצלחה!!?? (ל"ת)
    שרון 03/2026/09
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור