שיווק ופרסום
לא רק עוז זהבי: הכוכבים שקטפו חוזה נחשק עם המותג הישראלי
רשת המשביר משיקה לראשונה נבחרת משפיענים ויוצרי תוכן נוצצת שתוביל את מותג האופנה הניו-יורקי קנת' קול בישראל, לצד דנה זרמון, ליאנה עיון ואיתי בצלאלי וכוכבים נוספים
רשת המשביר משיקה לראשונה נבחרת יוצרי תוכן שתוביל את מותג האופנה הניו-יורקי Kenneth Cole בישראל. במסגרת המהלך נבחרו חמישה מהשמות הבולטים בעולם התוכן, האופנה והבידור - עוז זהבי, ירדן הראל, דנה זרמון, ליאנה עיון ואיתי בצלאלי. כלל הכוכבים ילוו את המותג הישראלי לאורך השנה בקמפיינים, השקות, אירועים ופעילות דיגיטלית.
המהלך הוא חלק מאסטרטגיית השיווק של המשביר לחיזוק פעילותו של Kenneth Cole בישראל, באמצעות שיתופי פעולה ארוכי טווח עם יוצרי תוכן מובילים. הנבחרת תיקח חלק לאורך השנה ביצירת תוכן, קמפיינים, אירועי השקה ופעילויות מיוחדות עבור המותג.
(צילום: רמי דלויה)
רמי שביט, בעל השליטה ומנכ"ל המשביר, מסר: "לראשונה אנחנו משיקים נבחרת משפיענים שתלווה ותתמוך בפעילות ובצמיחה של מותג האופנה Kenneth Cole בישראל. בחרנו בנבחרת משפיענים מובילים ומשמעותיים שיעצימו את הכוח והנוכחות של המותג ברשתות החברתיות עם מעל מיליון עוקבים. החיבור שלהם למותג ולקהלי היעד שלו הוא מדויק".
כזכור, בחודש ינואר האחרון רשת המשביר סגרה את הסניף שלה בעטרות שבירושלים, הממוקם במתחם המסחרי שהקים רמי לוי. סניף, שנחשב לאחד מסניפי הדגל של הרשת, עבר בשנים האחרונות מהפכה אחרי שהפך להיות סניף עודפים, נסגר באופן רשמי.
עוד ב-
על פי הפרסום הבוקר (רביעי) ב-YNET, רמי שביט, הבעלים של רשת המשביר, מתכנן לקדם עוד שינוי ברשת כאשר הסניף שממוקם בדיזנגוף סנטר שבתל אביב עשוי להיסגר, זאת על רקע הסכם השכירות של הרשת, שמסתיים בסוף השנה הנוכחית.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



