שיווק ופרסום

לאחר אינספור דחיות: מכרז הפרסום של 'כללית' יוצא לדרך - 13 מ' שקל על הפרק

המכרז שכל משרדי הפרסום הגדולים בישראל לוטשים אליו עיניים יוצא לבסוף לדרך. ב-4 השנים האחרונות טיפל משרד הפרסום מקאן אריקסון בתקציב
המכרז שענף הפרסום מחכה לו בציפייה, יוצא לבסוף לדרכו. לאחר אינספור דחיות ועיכובים קופת חולים הכללית הודיעה היום (יום ג\') כי בימים הקרובים יחל ההליך שבסופו יקבע מי יהיה משרד הפרסום החדש של הקופה. ב-4 השנים האחרונות טיפל בתקציב משרד הפרסום מקאן אריקסון שצפוי להתמודד עליו שוב.
המכרז שמור למגרש המשחקים של משרדי הפרסום הגדולים בישראל: מקאן אריקסון, באומן בר ריבנאי, גיתם BBDO ואדלר חומסקי, למעט יהושע TBWA וגליקמן נטלר סמסונוב המטפלים במכבי ולאומית (בהתאמה). על פי תנאי המכרז של הכללית הוא יתנהל בפורמט של מכרז סגור, במסגרתו היא תפנה למשרדים עם היקף פרסום מעל 90 מיליון דולר (לפי נתוני יפעת בקרת פרסום ל-2012) לקבלת הצעות. תקופת ההתקשרות עם המשרד המנצח תהיה לשנתיים עם אופציה להארכה\".
לדברי קופת החולים על הפרק עומד תקציב פרסום שצפוי לעמוד ב-2014 על כ-13 מיליון שקלים. בכללית מציינים עוד, כי: \"במסגרת המכרז יבחנו ההצעות על פי העמידה בקריטריונים המקדמיים של תנאי הסף ותוערך היכולת המקצועית שגם תכלול פרזנטציה של המציעים\".
במקביל למקאן אריקסון, משרד הפרסום שמטפל בגזרת הדיגיטל של קופת חולים כללית הוא טוויסטד בבעלותם של אלון מוליאן, קרן פרידמן ואייל גן מור. לאייס נמסר כי תקציב הפרסום שעומד כעת למכרז אינו כולל את פעילות האונליין שיישאר בידי טוויסטד.
תגובות לכתבה(6):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 6.
    מכרז סגור- חבל על המאמץ שלכם (ל"ת)
    אילן שילוח 12/2013/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 5.
    ומה עם 2BRAND שגם מטפלים בהם? (ל"ת)
    אני 12/2013/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 4.
    לקוח מהגהנום
    מי 12/2013/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ולהקתו
    סגור
  • 3.
    וחבר בקופה
    מטפל בהם 12/2013/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    דבר ראשון שהם צריכים לעשות זה להחליף את טוויסטד - גועל נפש של משרד
    סגור
  • 2.
    שישקיעו את הכסף במזגן של המרפאה בשיכון ותיקים
    בלה פחמן 12/2013/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הוא לא מחמם בכלל, רק עושה רעש כל הזמן טרררררר טררר טררררר ואי אפשר לשמוע בכלל מה הרופא אומר, הוא אמר לי לשים קרח על הפצע ואני שמעתי מלח
    סגור
  • 1.
    לא מחליפה את ד"ר חכמוב בקופת חולים שלי (ל"ת)
    ציונה גרשי 12/2013/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור