שיווק ופרסום
הופעות ומגוון בירות: פסטיבל בירה ייערך בשבוע הבא בהרצליה
פסטיבל הבירה של הרצליה ייצא לדרך בשבוע הבא עם יומיים של חגיגות קיץ ססגוניות תחת כיפת השמים, שיספקו לקהל הרחב חוויה קולינרית ותרבותית בלתי נשכחת. המבקרים בפסטיבל ייהנו ממגוון גדול של סוגי בירה, דוכני אוכל, מוסיקה טובה של דיג'אים מובילים והרכבים מקומיים, ובנוסף, הופעות חיות של מרסדס בנד ונינט טייב.
פסטיבל הבירה יתקיים בימים ד'-ה', 28-29.6, החל משעה 18:00 ועד 23:00, בפארק הרצליה. ב-28.6 יופיע ההרכב המקומי יובל קצה והלהקה, ובשעה 21:15 יתקיים המופע של מרסדס בנד. ב-29.6 יופיע ההרכב המקומי גדי אלטמן ומיכל סלוב, ובשעה 21:15 יתקיים המופע של נינט טייב. הכניסה לפסטיבל חופשית. למי שטרם מלאו 18 - נדרשת כניסה בליווי מבוגר.
במסגרת הפסטיבל תימכר שתייה בכוסות רב פעמיות בלבד, והפחיות והבקבוקים יועברו למתקני מחזור. על פי אגף שפ"ע בעירייה, כתוצאה מפעולה זו צפויים להיחסך בשני ימי הפסטיבל כ-15,000 מוצרים חד-פעמיים, שגורמים לזיהומי קרקע, פגיעה בבעלי חיים, ושמשך זמן ההתכלות שלהם הוא כ-500 שנים.
עוד ב-
הכתבות החמות
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה
-
2.כוס בירה בטח 30 שחמממ 06/2023/21הגב לתגובה זו0 0אחלה פסטיבל עושים עלינו . באירופה 3 אירוסגור
-
1.אין נפרדת מיחזור בהרצליה. מגשי קלקר לא מתמחזריםנורית 06/2023/19הגב לתגובה זו0 6אין הפרדה אמיתית בפחים. אין איסוף נפרד לזכוכית ... חייבים באמת להוות דוגמא ולפעול בנושא ולא רק בפסטיבליםסגור



