שיווק ופרסום
רשת ההמבורגרים מתרחבת: מי תנצח על התפריט החדש?
רשת סמאש בורגר האוס מודיעה היום על צירופה של השפית אפרת מונסטירסקי לצוות הרשת. מונסטירסקי תשמש כיועצת הקולינרית ושפית מובילה ברשת
רשת סמאש בורגר האוס מודיעה היום על צירופה של השפית אפרת מונסטירסקי לצוות הרשת. מונסטירסקי תשמש כיועצת הקולינרית ושפית מובילה ברשת. במסגרת זו, הרשת משיקה נבחרת כריכים חדשה שפותחו על ידי מונסטירסקי, שזכתה לכינוי "מכשפת התבלינים".
התפריט החדש ברשת יציג כריכים שכוללים 100% בשר בקר טרי וטחון מדי יום במקום, לצד שילוב של עולם הפרמיום והטעם הישראלי, כך אמר יזם ובעלי הרשת, אייל רודוב. כמו כן, הרשת תציע מבצע קיץ - ארוחות ילדים ב-26 שקלים בלבד, וארוחת "מיין סמאש" ב-48 שקלים. לצד זאת, הרשת תגריל יותר מ-6 אלף פרסים בהגרלת קיץ גדולה. הפרסים כוללים טיסות וקונסולות.
"את הוויז'ן שלי – סמאש בורגר האוס מגשימים" אומרת השפית אפרת מונסטירסקי, "אני לא ממציאה מוצר שאין לו שימוש. אני אוהבת שהאוכל שלי מנומק, ועם הצדקת קיום. אני ממציאה מהסוף להתחלה, רואה בדמיוני את המנה ואז הולכת אחורה ובונה את המוצר. בתפריט החדש והמטריף שעומד לצאת לרשת אנחנו מתחשבים בטעמים, הרכב חומרי הגלם, במרקם, וגם ביוקר המחיה בישראל, על מנת שתהייה חוויית לקוח מושלמת! לייצר לו את הזיכרון מהביס המושלם".
אייל רודוב, יזם ובעלי רשת סמאש בורגר האוס, הוסיף: "רשת סמאש בורגר האוס היתה מהראשונות לזהות את הטרנד הקולינארי האמריקאי של הכנת סמאשים והביאה אותו לישראל. אנשים עומדים בכל העולם בתורים ארוכים ברחוב כדי לאכול סמאשבורגר עם רטבים או תוספות משוגעות. זו תופעה קולינארית חובקת עולם. החיבור עם אפרת הוא מדהים וכבר מתוכננים לנו קדימה תפריטים שיקפיצו את עולם ההמבורגרים בישראל לרמה חדשה".

אפרת מונסטירסקי. צילום: אוראל עזרא
עוד ב-
לרשת שבעה סניפים במרכז, בערים כפר סבא, תל־אביב (שני סניפים), פתח תקווה, רמת השרון, הוד השרון ורעננה, והיא זמינה גם במשלוחים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



