רכב
מהפכה ברב קו: השינוי הדרמטי בתשלומי התחבורה הציבורית בישראל
מהפכה של ממש בתחבורה הציבורית בישראל: אגד החלה פיילוט חדש בשלוש ערים במסגרתו ניתן לשלם באוטובוסים באמצעות כרטיס אשראי או הארנק הדיגיטלי, ללא צורך ברב קו או אפליקציית תשלומים מתאימה
התחבורה הציבורית בישראל עברה בשנים האחרונות שינויים מרחיקי לכת בכל הנוגע לתשלומים בה. אם בעבר ניתן היה לשלם בכסף מזומן, כיום אין אפשרות לשלם באוטובוסים במזומן, כאשר כדי לעלות על אוטובוסים בארץ חובה להחזיק בכרטיס רב קו או באפליקציית תשלומים.
אלא שהיום (רביעי) נודע על שינוי דרמטי במיוחד שעומד מהפכה בכל הקשור לתשלומים בתחבורה הציבורית בישראל. על פי הפרסום ב-YNET, חברת אגד מצטרפת למדינות רבות בעולם והחלה בפיילוט ראשון מסוגו בישראל שיתקיים תחילה בשלוש ערים, בהן אילת, חיפה וירושלים, במסגרתו ניתן לשלם בכרטיסי אשראי באוטובוס, ללא צורך בכרטיס רב קו או באפליקציה כלשהי.
למעשה, נוסעים בשלוש הערים הללו באוטובסים של אגד יוכלו לשלם מעתה במכשירי התיקוף באמצעות כרטיס אשראי פיזי או ארנק דיגיטלי כמו Apple Pay ו-Google Pay, מהטלפון הנייד או מהשעון החכם.
עוד ב-
המהלך נועד כדי להקל על נוסעים מזדמנים בתחבורה הציבורית, בעיקר תיירים או אנשים מבוגרים שמתקשים עם התשלומים בתחבורה הציבורית, שכן הרבה מהם לא מחזיקים באפליקציה מתאימה או בכרטיס רב קו.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



