קריירה ולימודים

ביטוח לאומי בבשורה חשובה למיליוני ישראלים: המענק יוקדם ל-23.12

בעקבות חג המולד התאריך החדש נקבע ל- 23.12 וזאת במקום ב-28.12 כבשגרה. הקצבאות שיחולקו במועד המדובר הן קצבאות לאזרחים ותיקים, שאירים, נפגעי עבודה, מזונות, נכות, ניידות, סיעוד וכן גם אסירי ציון.
כפיר אדר | 
מענקים מביטוח לאומי (צילום shutterstock, unsplash)
ביטוח לאומי מספר למיליוני זכאים מדוע תתבצע הקדמת קצבאות ומענקים במהלך דצמבר. לרגל חג המולד אשר יחל ב-25.12 נמסר כי תשלום הקצבאות הבאות יוקדמו במספר ימים מהמועד הקבוע מדי חודש.
התאריך החדש נקבע ל- 23.12 וזאת במקום ב-28.12 כבשגרה. הקצבאות שיחולקו במועד המדובר הן קצבאות לאזרחים ותיקים, שאירים, נפגעי עבודה, מזונות, נכות, ניידות, סיעוד וכן גם אסירי ציון.
כך או כך המענק הפותח את החודש הוא דמי אבטלה והבטחת הכנסה אמור היה להיכנס לחשבונם של הזכאים ב-12.12. בהמשך החודש, עוד ייכנסו לחשבונות הבנק של מיליוני הורים בישראל קצבת ילדים “רגילים” בגובה של מאות שקלים, ב-21.12 במקום ה-20 לחודש כבשגר. אבל מה מגיע לכם?
 
כל משפחה זכאית כזו תקבל סכום של 169 שקל עבור הילד הראשון וסכום נוסף של כ-214 שקל עבור הילד השני, השלישי והרביעי כל אחד. מהילד החמישי ואילך, המשפחה תקבל 169 שקל שוב. עם זאת, קיימת כאמור תוספת של 111 שקל עבור הילד השלישי ועבור הילד הרביעי אם ההורים מקבלים קצבאות קיום. יש להזכיר כי ב-15.12, מגיע מועדי הדיווח והתשלום של דמי הביטוח לעצמאיים ומעסיקים
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה