קריירה ולימודים
דרמה בחברת הענק הישראלית: המנכ"ל עוזב אחרי 12 שנה
יוסי בן ברוך, מנכ"ל מגדל אחזקות ביטוח ופיננסים, הודיע על סיום תפקידו לאחר 12 שנים בקבוצה: "מסיים את תפקידי בתחושת סיפוק וגאווה גדולה"
יוסי בן ברוך, מנכ"ל מגדל אחזקות ביטוח ופיננסים, הודיע על סיום תפקידו לאחר 12 שנים בקבוצת מגדל, בהן כיהן בשלושה תפקידי מפתח: מנכ"ל מגדל שוקי הון, סמנכ"ל הכספים של הקבוצה ומנכ"ל חברת האחזקות.
בשלושת התפקידים אותם מילא בן ברוך היה לו חלק משמעותי בהובלת החברות לשינוי והצלחה עסקית ופיננסית. במשך ארבע השנים בהן כיהן כמנכ"ל מגדל אחזקות ביטוח ופיננסים, לקח בן ברוך חלק מרכזי בגיבוש ובהובלת האסטרטגיה של הקבוצה. עם סיום השלב הראשון של התוכנית האסטרטגית, המשתקף בתוצאותיה העסקיות האחרונות של הקבוצה וביציבותה, ביקש בן ברוך לפנות לאתגר המקצועי הבא. הוא ימשיך לכהן בתפקידו עד ה-15 ביולי ויוסיף לשמש כסגן יו"ר מגדל שוקי הון.
בן ברוך מסר היום: "אני מסיים את תפקידי בתחושת סיפוק וגאווה גדולה. לאחר למעלה מעשור בקבוצת מגדל, אני חש כי זהו המועד הנכון עבורי לעבור לאתגר הבא, כשהחברה יציבה, צומחת ומציגה תוצאות מעולות המעידות על הצלחת האסטרטגיה שגיבשנו".
עוד ב-
המנכ"ל היוצא הוסיף: "אני מבקש להודות לבעל השליטה בחברה, שלמה אליהו, ליו"ר ולחברי הדירקטוריון על האמון והשותפות לדרך, וכמובן למנהלים ולעובדים המסורים של מגדל. יחד עברנו כברת דרך משמעותית, ואני משאיר את פעילות הביטוח ושוק ההון בידיים מצוינות ובטוח בהמשך הצלחתה של הקבוצה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



