כסף וצרכנות

רמי לוי בהודעה ללקוחות: זה מה שיקרה ברשת עד ה-13.4

בבאנר שפורסם נכתב כי בין ה-6-10.4 בימים א' עד ה' תוספת של שעה בסגירת הסניף. ב-11.4 ערב חג פסח במתכונת יום שישי וביום א' שהוא מוצאי חג הפסח ב13.4 הסניפים יעבדו במתכונת של מוצאי שבת.
מערכת ice |  1
רמי לוי (צילום פלאש 90/ תומר נויברג, יוסי אלוני, shutterstock)
רגע אחרי המהלך המרגש של איש העסקים רמי לוי באמצעות החברה שבבעלותו "שיווק השקמה" כאשר תרם לעמותת "עלה" לקראת חג הפסח הקרב ובא בהיקף משמעותי, אמש (שבת) הוא הודיע על צעד שילווה את הקונים עד ערב החג ב-12.4.
בבאנר שפורסם נכתב כי בין ה-6-10.4 בימים א' עד ה' תוספת של שעה בסגירת הסניף. ב-11.4 ערב חג פסח במתכונת יום שישי וביום א' שהוא מוצאי חג הפסח הסניפים יעבדו במתכונת של מוצאי שבת.

אמש באופן חריג שקורה לרוב רק לקראת ערבי חג, כל סניפי 'שיווק השקמה' ברחבי הארץ נפתחו כדי לתת מענה לכל הלקוחות זאת בשבוע האחרון שלפני ערב חג הפסח שיחול בשבת הבאה. 
בהודעה של הרשת נכתב: ''מוצ"ש הגדול ברמי לוי. 5/4/25 – מוצאי שבת הגדול. אנחנו פתוחים עד חצות (00:00) בכל הסניפים! זה הזמן להשלים קניות לפני החג, בנחת וללא לחץ. כל הסניפים פתוחים ומחכים לכם באהבה! אל תשכחו לבדוק את המבצעים החמים באתר ובאפליקציה!''.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    יהו
    אלי 04/2025/06
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כתבה מעולה, נשמח לעוד כאלה בכל יום
    סגור