כסף וצרכנות

ארקיע משנה את הקו לניו יורק: זה מה שיקרה בטיסות הקרובות

בזמן שגל ביטולי הטיסות מחריף, חברת תעופה ארקיע משנה את מסלול קו הנחיתה שלה מניו יורק בטיסות הבאות
ענת סימן טוב | 
חברת ארקיע (צילום shutterstock, פלאש 90/ יוסי אלוני)
שינוי מסלולי הטיסות מישראל ואילך אשר קרה בימים האחרונים בקו של אייר סיישל, קורה כעת גם בקו לניו יורק עם חברת התעופה ארקיע.
חברת התעופה ארקיע מודיעה היום על שינוי בקו לניו יורק עקב אילוצי תפעול בו הצוות הנוכחי הפורטוגלי לא יוכל להגיע לישראל, עד אשר חברת התעופה תבצע את שינוי חלופת המטוס והצוות.
חברת התעופה הודיעה כי עד תאריך ה-14 למאי,  עקב אילוץ תפעולי, ארקיע תבצע שינוי זמני במסלול טיסותיה בקו תל אביב – ניו יורק עד לתאריך 14.5.25 בלבד.
בטיסות הקרובות הקו לניו יורק יעשה עצירה באתונה ומשם ימשיך בטיסה ישירה לניו יורק.
הטיסות בהם ייעשה השינוי יהיה מתל אביב לניו יורק, ומניו יורק לתל אביב ויהיו בתאריכים ה-7.5, 8.5, 10.5, 12.5 ו-14.5 מניו יורק לתל אביב.
כך שלמעשה, החל מטיסת IZ991 ביום רביעי, 14.5.25, טיסות הקו ישובו להתבצע כטיסות ישירות. הטיסות יופעלו באמצעות מטוסי Airbus A330-200, הכוללים את מחלקת העסקים החדשה של ארקיע, ללא עצירות ביניים.

כזכור, אייר סיישל הודיעה אתמול כי הטיסות שלה להיום לא ינחתו בארץ, אלא בלרנקה ומשם יצטרכו הנוסעים לטוס לישראל עם טיסת ארקיע.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה