כסף וצרכנות
מי ישלם את הפיצויים לנוסעים שנתקעו? "שקל לא יצא, אנחנו בהפסדים"
ועד רשות שדות התעופה הוציא הודעה חריפה בה הבהיר כי הוא מתנגד בתוקף לשלם את הפיצויים לנוסעים. הישראלים שנתקעו בחו"ל בעקבות מתקפת: "לא יתכן להפיל עוד נטל כלכלי על הרשות"
ועד רשות שדות התעופה הוציא הבוקר (רביעי) הודעה חריפה בה הוא הבהיר כי הוא מתנגד בתוקף למתווה החדש שמוצע, לפיו תשלם רשות שדות התעופה את הפיצויים לנוסעים הישראלים שנתקעו בחו"ל בעקבות מתקפת הפתע של ישראל על איראן במסגרת מבצע "עם כלביא", סגירת השמיים האוויריים והפסקת העבודה בנתב"ג למספר ימים.
בוועד העובדים של רשות שדות התעופה תקפו בחריפות וטענו כי: "שקל לא יצא מהרשות. גם כך רשות שדות התעופה בהפסדים בעקבות המלחמה והקורונה". עוד טענו כי מי שצריך לשלם על כך הוא משרד האוצר: "לא יתכן להפיל עוד נטל כלכלי על הרשות בזמן שאנו צריכים לפתח אותה. אם האוצר יסכים לשלם אנחנו נברך".
בינתיים, עדיין לא ברור מי ישלם את הפיצויים לנוסעים שנתקעו בחו"ל, שנאלצו לשלם מכיסם הוצאות רבות כגון בין היתר מלון ובזבוזים, זאת אחרי שביטלו את הטיסות שלהם בגלל המלחמה.
עוד ב-
בינתיים, חברות התעופה הישראליות, בהן ישראייר, אל על, ארקיע ואייר חיפה, החליטו לעלות למלחמה משלהן נגד משרד התחבורה, זאת בדרישה לקבלת פיצויים מהמדינה על הנזק שנגרם להן בעקבות ביטולי הטיסות, כאשר הוא מוערך לטענתן במאות מיליוני דולרים. בינתיים, כולם מגלגלים את האחריות מהאחד לשני, אבל מי ישלם את הנזקים?
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



