כסף וצרכנות
בהשקעת מיליונים: רשת האופנה פותחת 3 סניפים חדשים בישראל
רשת SCOOP מרחיבה את פעילותה עם פתיחת 3 סניפים חדשים בהשקעה כוללת של כ־2.5 מיליון שקל. אחד מהם יהפוך לסניף הדגל של הרשת בצפון, כחלק ממהלך התרחבות ארצי
רשת ההנעלה SCOOP, שבבעלות אנשי העסקים פרדי ורוני אינסאנז ומפעילה כיום 70 סניפים ברחבי הארץ, ממשיכה להרחיב את פעילותה בישראל ותפתח במהלך החודש הקרוב 3 סניפים חדשים בהשקעה כוללת של כ־2.5 מיליון שקל.
הסניף המרכזי במהלך ההתרחבות ייפתח בעופר הקריון וישמש כסניף הדגל של הרשת בצפון הארץ. החנות החדשה תשתרע על שטח של כ־200 מ"ר ותוקם בהשקעה של כ־1 מיליון שקל.

סניף דגל של רשת סקופ (צילום אסף לוי)
לצד זאת, SCOOP תפתח סניף נוסף במרכז הקניות ישפרו סנטר במודיעין. הסניף החדש ישתרע על שטח של כ־150 מ"ר ויוקם בהשקעה של כ־800 אלף שקל. סניף שלישי ייפתח במתחם פארק הצפון הסמוך לנצרת, על שטח של כ־130 מ"ר ובהשקעה של כ־700 אלף שקל.
ברשת ציינו כי שלושת הסניפים החדשים יוקמו בהתאם לקונספט העיצובי החדש של המותג, הכולל חללים פתוחים, חלוקה למחלקות ייעודיות ואלמנטים דיגיטליים שנועדו לשפר את חוויית הקנייה.
רוני אינסאנז, מבעלי SCOOP, הזכור גם כזוכה הריאליטי "הבוגדים" ומשיא המשואה ביום העצמאות, מסר: "פתיחת שלושת הסניפים החדשים מהווה נדבך נוסף בתוכנית ההתרחבות של SCOOP ובחזון שלנו להנגיש אופנה עדכנית, איכותית ומשתלמת לקהלים רחבים בכל רחבי הארץ. אנו ממשיכים להשקיע בפיתוח הרשת וביצירת חוויית קנייה חדשנית, המשלבת עיצוב מתקדם, נוחות מרבית ותמהיל מוצרים רחב".
עוד ב-
עוד הוסיף אינסאנז: "למרות האתגרים בשוק הקמעונאות, אנו מזהים ביקושים גבוהים ומאמינים כי השקעה במיקומים אסטרטגיים ובשדרוג חוויית הלקוח היא מנוע צמיחה משמעותי לשנים הבאות. הקונספט החדש של החנויות שם דגש על שילוב בין נראות אופנתית, נוחות תפעולית ושיפור חוויית הלקוח".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



