כסף וצרכנות
סופר פארם במבצעי ענק: עשרות מוצרים בשקל אחד בלבד
סופר פארם, רשת בתי המרקחת הגדולה בישראל, מכריזה על הנחות ענק של עד 50% על הבשמים הכי נמכרים. במקביל, הרשת יוצאת במבצע "מוצר שני בשקל" על מוצרי טיפוח והיגיינה
סופר פארם, רשת בתי המרקחת הגדולה בישראל, יוצאת במבצע "מוצר שני בשקל", שיימשך עד 23 בספטמבר. במסגרת ההטבה, הלקוחות יכולים ליהנות ממגוון רחב של מוצרי טיפוח והיגיינה במחירים מוזלים. כך למשל, ברכישת מוצר נוסף של המותג "ארגניה", ניתן לקבל את המוצר השני תמורת שקל אחד בלבד.
במסגרת המבצע נכללים גם מותגים נוספים, בהם "פינוק", "טרז'מה", "הוואי" ו"פלמוליב". לצד מוצרי הטיפוח, ניתן למצוא בהטבה גם מגוון מוצרי היגיינה לנשים, בהם תחבושות של המותג "לייף", וכן דאודורנטים לנשים ולגברים, תכשירי צבע לשיער ומוצרים נוספים.
במקביל, סופר פארם מציעה הנחות משמעותיות גם במחלקת הבשמים, עם מגוון פריטים הנמכרים בהנחות של עד 50%. בין היתר, הבושם INVICTUS לגבר מבית Rabanne מוצע במחיר של 199 שקלים, במקום 399 שקלים. הבושם Clube De Nuit Intnse של המותג Armaf נמכר כעת ב־99 שקלים, במקום 149 שקלים.
עוד ב-
הבושם PURE MUSC לאישה מבית Narciso Rodriguez נמכר ב־295 שקלים, לעומת מחיר רגיל של 589 שקלים. מדובר בהנחה משמעותית של קרוב ל־50%, המצטרפת למגוון ההטבות שמציעה הרשת בתקופת המבצע. בנוסף, בושם Velvet Intense של המותג Spring נמכר ב־129 שקלים, במקום 150 שקלים. בושם Be Delicious של המותג DNKY, בנפח 15 מ"ל, נמכר כעת ב־29 שקלים, במקום 61 שקלים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



