תרבות ופנאי
זוכרים את "נויורק"? זו דרמת הפשע החדשה בה תככב רותם סלע
התסריטאית שכתבה ל"פאודה" יצרה דרמה על שלוש אחיות, שמסע משפחתי מסבך אותן בעולם הפשע. אריאל בנבג'י, שיצר וביים את "נויורק", יביים את הסדרה החדשה. איזה תפקיד תגלם סלע, ומתי יחלו הצילומים?
זוכרים את יוסי אלחריזי, בן משפחת הפשע שנמלט לניו יורק בדרמה "נויורק"? יותר מעשור אחרי שהסדרה שודרה ב-yes, אריאל בנבג'י, מי שיצר וביים אותה, חוזר לעסוק בעולם הפשע ובניו יורק בכיכובה של רותם סלע וביצירתה של התסריטאית מעיין עוז.
סלע תגלם סוכנת אמנים שמתגוררת בניו יורק, אחת משלוש אחיות שיוצאות למסע משותף שבמהלכו ייחשפו סודות משפחתיים והשלוש יסתבכו בעולם הפשע. זה כמעט כל מה שנחשף עד כה על העלילה, אבל נקודת הפתיחה כבר מציבה במרכזה משפחה שמגלה כי העבר שלה רחוק מלהיות סגור. מי יהיו שתי האחיות הנוספות, ומה יתגלה במהלך המסע? התשובות יגיעו עם התקדמות הליהוקים.
עבור סלע, זהו עוד תפקיד משחק לצד עבודתה כמנחת תוכניות בידור. בשנים האחרונות היא כיכבה ב"גוף שלישי" וגילמה את בת שבע יהלומי בדרמה "אור ראשון". במקביל, היא משתתפת בסדרת הנוער "מתוקים" וצפויה להנחות לצד אסי עזר את העונה הבאה של "הכוכב הבא לאירוויזיון" ואת הגרסה הישראלית של "אני סלבריטי, תוציאו אותי מכאן". הדרמה החדשה מוסיפה ללוח הזמנים שלה תפקיד שמתחיל בעולם האמנים ומוביל אל סיפור משפחתי פלילי.
המשחק של סלע כבר זכה להכרה מחוץ לישראל: בשנת 2023 היא וגל מלכה חלקו את פרס השחקנית הטובה ביותר בקטגוריית הפנורמה הבינלאומית בפסטיבל סירייס מאניה, על הופעתן ב"גוף שלישי". סלע גילמה שם אישה שפונה להליך פונדקאות לאחר שנים של טיפולי פוריות.
מי עומדים מאחורי הסדרה?
את הסדרה יצרה וכתבה מעיין עוז, אשר השתתפה בעבר בכתיבת העונה השלישית של "פאודה" ועבדה גם על דרמת המתח "ירושלים" של HOT. היא פיתחה פרויקטים נוספים בז'אנר הדרמה והמתח, בהם הסדרה "GOLD" בשיתוף נוח סטולמן, שישמש כעת אחד מעורכי התסריט של הסדרה החדשה כאשר לצדו יערוך את התסריט עדי ארבל.
עוד ב-
בנבג'י מביא לפרויקט ניסיון נוסף בבימוי דרמות, לאחר שעבד בין היתר על "המדובב", "שבאבניקים" ו"ישמח חתני". על ההפקה אמונה חברת ספירו סרטים. בשלב זה נמשכים הליהוקים, והצילומים מתוכננים לצאת לדרך בתחילת 2027. טרם פורסמו שם לסדרה או מועד שידור, וגם לא נמסר היכן תצולם. בינתיים, השאלה המסקרנת ביותר שנותרה פתוחה היא מי יצטרפו לסלע ויגלמו את שתי האחיות האחרות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



