כסף וצרכנות
איתן יוחננוף מרסק את השוק: מותג היוקרה רק ב-199 שקל בלבד
רשת ענק ישראלית חושפת שורה של הנחות על המוצרים הכי מבוקשים למטבח ולבית ומציתה מחדש את התחרות הקשוחה של חגי תשרי
רשתות השיווק הגדולות בישראל ממשיכות להתחרות על הכיס של הצרכן המקומי בכל הכוח, עם שורה של מוצרים חדשים, מחלקות חדשות, מבצעים שוברי שוק, השקת מועדני צרכנות וכרטיסי אשראי חדשים וכדומה, על אחת כמה וכמה בתקופת חגי תשרי, בה התחרות עולה מדרגה.
אחת המובילות את תחום המבצעים בין רשתות השיווק הגדולות בישראל היא רשת יוחננוף בבעלות איש העסקים איתן יוחננוף, שיצאה בשורה של מבצעים שווים בכל הסניפים שלה בארץ.
בין היתר נמכרים ברשת מורי חשמל במחירי רצפה בהם: מיקרוגל מכני 20 ליטר של המותג מולר רק ב-199 שקל, מכונת קפה עם סטרימר להקצפת חלב של אמיליו ב-990 שקל, מכונת ברד של נינג'ה נמכרת ב-699 שקל, סיר לחץ של נינג'ה ב-799 שקל.
עוד ב-
כמו גן, מזגן נייד של בי אנרג'י נמכר רק ב-499 שקל, שואב עומד שוטף של טינקו במחיר מיוחד של 1,190 שקל, שואב אבק רובוטי של דרימי נמכר בסניפי יוחננוף בישראל במחיר של 2,690 שקל, תנור אובן לפיצה של מולא נמכר רק ב-399 שקל ועוד שורה של מבצעים מיוחדים על מוצרי חשמל ועוד לקראת סוכות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



