כסף וצרכנות
חודש רביעי ברציפות: עלייה נוספת במחירי הדלק
עלייה של 27 אגורות במחיר המרבי לליטר בנזין 95 בדרך למחיר חדש של 5.99 שקל. מדובר בעלייה של 1.20 שקל מאז מאי 2020. באילת המחיר ללא שירות יעמוד על 5.12 שקל
זה לא מפסיק. מחיר הדלק עלה הלילה (בין ראשון לשני) בחצות בשיעור של 27 אגורות. עתה, המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי עומד על 5.99 שקלים. תוספת שירות מלא עומדת על 21 אגורות לליטר, ללא שינוי מהחודש הקודם.
המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי באילת (ללא מע"מ) לא יעלה על 5.12 ש"ח לליטר, עליה של 23 אגורות מחודש קודם. תוספת בעד שירות מלא תעמוד על 18 אגורות לליטר (ללא מע"מ), ללא שינוי מחודש קודם.
מדובר בעלייה במחיר זה החודש הרביעי ברציפות, מדובר בעלייה של 1.20 שקל מאז השפל במאי 2020 אז צנח המחיר משמעותית. העלייה האחרונה באה בשל עלייה של כ-18% במחיר חבית נפט.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


