כסף וצרכנות

טראמפ בדרך חזרה לבית הלבן? זה הסכום המטורף שגייס עד כה לקמפיין

הארגון הפוליטי של הנשיא לשעבר בונה את החזרה של הרפובליקני למאבק על הבית הלבן עם גיוס של 100 מיליון דולר. בסך הכל נרשמו 3.2 תרומות קטנות דרך האינטרנט מאנשים התומכים במאבקו לשוב לתפקיד אותו עזב
כפיר אדר |  2
דונלד טראמפ (צילום pixabay, pexels)
הארגון הפוליטי של דונלד טראמפ נכנס ליולי עם עתודות מזומנים של כמעט 102 מיליון דולר - סכום חסר תקדים בשלב זה כאשר הבחירות עדיין רחוקות עבור הנשיא לשעבר, על פי נתונים חדשים.
גיוס גיוס הכספים של טראמפ מדבר על המשך יכולתו לגייס כסף מתורמים בסכומים קטנים באינטרנט, שכן אלו תומכים בו ובטענות חסרות הבסיס שלו כי הונאת בחירות הובילה לאובדן בשנה שעברה ואילצה אותו לעזוב את החדר הסגלגל.
הצוות של טראמפ אמר כי 3.2 מיליון תרומות זרמו לוועדות הפוליטיות של הנשיא לשעבר במהלך ששת החודשים הראשונים של השנה לקראת הבחירות מול 2024, שם הוא צפוי לפגוש שוב את ג'ו ביידן. בהצהרה, טראמפ התלונן שוב על בחירות "גנובות" וציין את התרומות כסימן לכך שמיליוני אמריקאים "שותפים לזעם שלי ורוצים שאמשיך להילחם על האמת".
מנגנון גיוס הכספים של טראמפ כולל שתי ועדות פעולה פוליטיות: Save America, PAC מנהיגות ו- PAC Make America Great Again, יחד עם ועדת גיוס תרומות משותפת. רוב עתודות המזומנים של טראמפ מאוחסנות ב- PAC בהנהגת ה- Save America שלו, כאשר 90 מיליון דולר נותרו בחשבונותיו החל מה -30 ביוני, כך עולה מהגשת הבקשות החדשות - מה שנותן לרפובליקאי סכום גבוה לשחרור כאשר מפלגתו מבקשת להשתלט על הבית והסנאט בבחירות אמצע השנה.
בהודעתו על סך גיוס הכספים שלו, שדיווחו לראשונה על ידי פוליטיקו, ביום שבת, אמר צוות טראמפ שוועדותיו גייסו כמעט 82 מיליון דולר בששת החודשים הראשונים של השנה, אך הסכום כולל גם כספים שנאספו בשנת 2020 שהועברו לידיו. חשבון השנה. דוברו של טראמפ, ג'ייסון מילר, הסביר כי ההעברות נכללו מכיוון שהן הסתכמו ב: "כל ההכנסות החדשות להצלת אמריקה לתקופה זו".
בתנועות פוליטיות כגון Save America יש גבול לתרומות, אך הכללים הפדרליים מטילים מעט מגבלות על אופן ההוצאה שלהם. ובמהלך ששת החודשים הראשונים של השנה הוציאה ה-PAC כ-68,000 דולר עבור לינה וארוחות במלון טראמפ. בין התורמים האישיים ניתן למנות את דון אהרן, איש עסקים בנבדה שתרם מיליון דולר, הסנאטור לשעבר של ג'ורג'יה. קלי לופלר ב-250 אלף דולר ומנכ"ל MyPillow מייק לינדל ב-100 אלף דולר. לינדל היה במשימה לקדם טענות כי הונאה נרחבת תרמה לתבוסתו של טראמפ.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    כולנו מוכנים לתרום.ונתרום.למען עולם הגיוני יותר. (ל"ת)
    יוסי ארגואן 08/2021/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    למה חסרת בסיס?
    בן אור 08/2021/04
    הגב לתגובה זו
    2 0
    אנחנ עקבנו יום יום אחרי מה שהלך בדמוקרטיה הכי גדולה בעולם, לכאורה דמוקרטיה, וזו הייתה בושה גדולה לכל ערכי המערב, החל בסתימת פיות, חסימת מידע, שימוש ב-EBI לצורכים פוליטיים, קרטל תקשורתי של מידע, וכלה בתהיך בחירות מוזר שמנצלאת הקורונה כדי להצביע ללא חוק וללא דין. אכזבה גדולה מהאמריקאים בעיקר הדמוקרטים, וכנראה זה אחד ממבשרי שקיעתה של אימפריה, שבתחום מדיניות החוץ לא ברור מה הם עשו בשבעים שנה כשר טראמפ הצליח לכונן שלושה הסכמי שלום לפחות בכהונה הקצרה שלו. אז של נעליך לפני שאתה מצטרף לשיירה הנובחת שקרים
    סגור