כסף וצרכנות
סלקום בהטבה לאלפי לקוחות: זו ההצעה המפתה שלה
ישראלים המנסים ליצור קשר עם קרובים וחברים באוקראינה יוכלו לעשות זאת במספר דרכים שמציעה סלקום בשיתוף פעולה ייחודי וראשון מסוגו בישראל
המלחמה באוקראינה ממשיכה, וישראלים רבים מנסים ליצור קשר עם בני משפחה וחברים שעדיין נמצאים במדינה. חברות שונות ממהרות להציע מבצעים והטבות עבור כל אותם אנשים, והיום הודיעה סלקום על הטבה מעניינת במיוחד.
החברה הכריזה על שיתוף פעולה עם עיריית רמת גן, במסגרתו לקוחות החברה שלפי הכתובת שעל החשבונית שלהם מתגוררים בעיר יוכלו לדבר עם טלפונים באוקראינה במשך 100 דקות תמורת 19.90 שקל. יתר מחיר השיחות יסובסד על ידי העירייה. 100 הדקות המוזלות הללו יוצעו ללקוחות בעיר בנוסף ל-100 הדקות החינמיות שמציעה סלקום לכל הלקוחות בישראל מיום ראשון האחרון.
בנוסף, העירייה תציע לתושבים מעין מרכזייה לחיבור עם כל טלפון באוקראינה למשך 5 דקות על חשבונה – והשירות הזה, שגם הוא שיתוף פעולה עם סלקום, יוצע ללקוחות כל החברות.
עוד ב-
ראש עיריית רמת-גן, כרמל שאמה הכהן, אמר כי "תקשורת מהווה דבר בסיסי במאה ה-21. רמת-גן מובילה ברגישות לתושביה, ונאפשר לכל תושבי העיר המעוניינים בכך להשתמש בשירותי העירייה (כדי) ליצור קשר עם יקירים באוקראינה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



