קריפטו

הקריפטו השבועי: המטבע החם של השוק ממשיך לשבור שיאים

אחרי כמעט חודש של 2023, בו נעצר "חורף הקריפטו", אפשר באופן רשמי להכריז על המטבע החזק של השוק בימים אלו
קרדאנו (צילום unsplash)
בלי ששמנו לב, החודש הראשון של 2023 כמעט מאחורינו. משקיעי הקריפטו יכולים לצאת בהחלט מחויכים ממנו, כאשר ניתן לומר באופן ברור שמגמת הירידה של סוף השנה שעברה נפסקה. עם זאת, המגמה של השוק עדיין לא ברורה, כאשר התנודות בין יממה ליממה ובין שבוע לשבוע הן יחסית גדולות.
הקריפטו השבועי.jpg" />
כך למשל הביקטוין, המטבע הגדול ביותר של השוק, רשם עליה משמעותית של 4.72% בערכו בשבוע האחרון ומחירו עומד כעת על 22,981.22 דולר ליחידה. לעומת זאת, המטבע השני בגודלו, האת'ריום, ירד ב-1.4% במהלך השבוע, כאשר מחירו כעת הוא 1,579.21 דולר ליחידה עם שווי שוק של 188.75 מיליארד דולר.
הביננס קוין, המטבע השלישי בגודלו, אומנם סיים את השבוע עם ירידה קטנה, אך בהסתכלות כללית על שבעת הימים האחרונים, הוא נמצא בעליה מכובדת מאוד של מעל ל-6 אחוזים. המטבע המסקרן ביותר של השוק כרגע הוא ללא ספק הקרדאנו. המטבע הזה פשוט לא מפסיק להתרומם וגם את השבוע הזה הוא מסיים עם עליה של מעל ל-7 אחוזים. אבל כדי שתבינו את גודל הטירוף סביב המטבע הזה - בחודש האחרון הערך שלו צמח ביותר מ-43 אחוזים. כן, קראתם נכון, הקרדאנו צמח ב-30 הימים האחרונים בכמעט מחצית מהערך שלו, נתון משוגע לכל הדעות בעולם ההשקעות ומעניין מאוד לראות מה יקרה עם המטבע הזה בהשמך השנה.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    תתעוררו על עצמכם
    מבקר העם 02/2023/06
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מה נסגר עם הדבר הזה.. כמה זמן עוד תמשך ההונאה הזו.... בנו מיליארדים מאוויר
    סגור
  • 1.
    הקרדאנו התרסק בחצי שנה ב 35%
    פלוני חבר של אלמוני 01/2023/28
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לעומת ביטקוין ואתריום שחזרו לערכם בחצי שנה. מי בודק מגמות בקריפטו של ימים ושבועות?
    סגור