תרבות ופנאי
עדן גולן מסמנת יעד מרשים: אלו הפרטים על החזרה הראשונה שערכה
עדן גולן ערכה את החזרה הראשונה שלה לשיר "הוריקן" אותו תשיר על במת אירוויזיון 2024 במאלמו, שוודיה. כפי שפורסם ב-TMI, מקורבים אשר נכחו במקום טענו כי החזרה עברה בהצלחה
כפי שפורסם לראשונה ב-TMI, מקושרים שנכחו במקום שיתפו כי החזרה, שכללה גם את צוות הרקדנים, הייתה מוצלחת למדי. גולן לבשה את השמלה שעוצבה במיוחד עבורה על ידי המעצב אלון ליבנה. כמו כן, צוין כי החזרות ימשיכו גם בשבועות הקרובים עד לנסיעה לחצי הגמר השני שיערך ב-9 במאי.
עוד ב-
בחודשים האחרונים קיבלה משטרת מאלמו בקשות רבות להפגנות נגד השתתפות ישראל באירוויזיון 2024 עקב המלחמה בעזה. מאלמו היא עיר בעלת אוכלוסיה מוסלמית גדולה (כ-12% מתושבי העיר), ותושבי העיר היהודים מזהירים: "יש אזורים שאסור להסתובב בהם". משטרת מאלמו קיבלה בקשה גם למחאה בה יישרפו ספרי קוראן, יום לפני האירוויזיון. מהלך שקומם עליה ביתר שאת את האוכלוסייה המוסלמית המקומית. ברקע האיומים סביב המשלחת, עדן גולן נפגשה עם אנשי שירות הביטחון הכללי וקיבלה הנחיות בנוגע להתנהלותה בעיר השוודית.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



