תרבות ופנאי

רן דנקר במשבר לאחר הסערה ברשת? "מאבד את זה"

המוזיקאי רן דנקר מודיע על הצעד הבא בחייו רגע לאחר הסערה התקשורתית שחולל בסוף השבוע האחרון ואף אומר: "מאבד את זה". מה עובר על הכוכב שיש לו הכול?
מערכת ice | 
רן דנקר (צילום יוטיוב/ רן דנקר)
המוזיקאי רן דנקר עשה סערה גדולה ברשת סביב השיח הפתוח שהוא ובעלו איתי וייזר קיימו לכאורה בעמוד האינסטגרם שלו, בנוגע לפתיחת היחסים. אך הבוקר הוא שם סוף רשמי לאירוע שחולל לקראת הסינגל החדש שלו שיצא, בשם: "מאבד את זה".
הסינגל החדש, מגיע לאחר שמונה חודשים מאז יצא שירו האחרון. הפעם עם מילים ישירות וחדות, דנקר מדבר את הקושי של כל אחד מאיתנו, כמה רחוק אנחנו מוכנים ללכת כדי להתאים לציפיות ומה קורה כשאנחנו מחליטים להשתחרר מהכבלים החברתיים ולהיות מי שאנחנו באמת.
ומשתמש בברזל כל עוד הוא חם, כאשר ב-10 ביולי הוא יחזור אל אחת הבמות האייקוניות והמרגשות בישראל, האמפיתיאטרון בקיסריה למופע קיץ חגיגי ומיוחד.
בהופעתו הוא יבצע את כל הלהיטים לצד חומרים חדשים בעיבודים חיים שידגישו את העוצמה המוזיקלית והרגש הבלתי מתפשר שדנקר מביא איתו לבמה.
כזכור, אתמול דנקר שוחח בשיחת וידיאו יחד עם ליהי טולדנו, ששמה עלה באותה שיחה אינטימית שנעשתה בפועל במכוון, על מנת לקדם את שירו. השניים שוחחו את התחושות וכך טולדנו בחרה להגיב: "תקשיב, א' אתה חוצפן!. דבר שני, זאת הטרלה מגעילה. דבר שלישי, מחמיא מאוד!. דבר רביעי, הייתי בטוחה שהטרילו אותי.. אני אגמור אותך".

ודנקר ניסה להרגיע: "אני רוצה להגיד לך שאני ממש מקווה שלקחת את זה בספורט" ומשיבה טולדנו: "לקחתי את זה בספורט אבל אני רוצה להגיד לך שארוחות ערב איתי הן מדהימות".

בנוסף, דנקר לא הסיר את ההתרגשות שעל אף שהלייב היה מכוון, בכל שקר יש צל של אמת ואמר: "אז יאללה" והמשיכה הלאה טולדנו: "תתחנן אני לא באה לארוחת ערב" והמשיך דנקר: "כפרה עלייך" והשיבה טולדנו: "לאב יו".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה