תרבות ופנאי
הלהקה המצליחה שהופיעה בישראל במהלך קאמבק עם אבריל לאבין
בתחילת שנות האלפיים זאת הייתה אחת מהלהקות הכי מצליחות בארצות הברית ובעולם, וכעת הם יוצאים במהלך משותף עם הכוכבת הגדולה של אותה התקופה
סימפל פלאן הייתה אחת מהלהקות האהובות והמצליחות בארצות הברית בתחילת שנות האלפיים, והיא אפילו הגיעה לישראל כשהייתה בשיא ההצלחה שלה.
3 פעמים הגיעה להקת הרוק והפופ-פאנק הקנדית להופיע בישראל, כאשר 2 ההופעות הראשונות היו מצליחות מאוד ומפוצצות באלפי מעריצים. בהופעה האחרונה ב-2012 לא הצליחה הלהקה לשחזר את ההצלחה, והגיעו אליה רק מאות מעריצים ישראלים.
כעת הם חוזרים בשיר חדש יחד עם כוכבת הפופ פאנק אבריל לאבין, שגם היא הייתה בשיאה בדיוק באותם השנים של סימפל פלאן. כעת הם מאחדים כוחות בקליפ חדש שנקרא Young and Dumb.
בתחילת הקליפ נראית אבריל לאבין צופה בנערה שלבושה באותם הבגדים שהיא עצמה לבשה בסינגל הבכורה שלה Complicated.
בסיבוב ההופעות האחרון של הלהקה בארצות הברית, הם אירחו על הבמה את אבריל לאבין וביצעו יחד איתה מספר להיטים מאותה התקופה.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



